"Αθέμιτο" πόλεμο από τους Ματθαίο Σαββίδη-Τσέπελη, καταγγέλει ο ιστορικός ΚΟΞ! Απίστευτη καταγγελία!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Άντε ο Δήμαρχος Iskece ως απόφοιτος δημοτικού έχει στα γονίδιά του την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ εδώ και 33 χρόνια στο Δήμο Ξάνθης, οπότε κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά....  Ένας σοβαρός άνθρωπος όπως ο γιατρός Ματθαίος Σαββίδης δεν γνωρίζει ότι το κολυμβητήριο αδειοδοτήθηκε μόνο για τις δεξαμενές και είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ  και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η χρήση των κτιριακών που έκανε ο Τσαμούρ στο ετοιμόρροπο του Αρίωνα;  Και δεν αντιλαμβάνεται ότι και μόνο που φωτογραφίζεται με τον Τσέπελη ενώ παραμονές των δημοτικών εκλογών  2019 τον έλεγε...λαμόγιο, εκτίθεται  ο ίδιος;;;

*Εμείς Ματθαίο Σαββίδη στηρίξαμε τον.... Ματθαίο  Σαββίδη όταν τον χλεύαζαν και τον λοιδορούσαν οι τσάτσοι και οι κουμπάροι του Φανουράκη! Εσύ γιατί τον ...εκθέτεις; 


Για αθέμιτο πόλεμο και ενέργειες που προκαλούν προβληματισμό κάνει λόγο σε ανακοίνωση του ο ΚΟΞ, ο ιστορικός αθλητικός σύλλογος της Ξάνθης, με φόντο την επαναλειτουργία του Κολυμβητηρίου, φωτογραφίζοντας στην ουσία το "δίδυμο" Ματθαίος Σαββίδης (Πρόεδρος του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ Ξάνθης που εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Δημαρχόπουλου και την επομένη έγινε...εντεταλμένος σύμβουλος του Δημάρχου) και τον γνωστό  Δήμαρχο Τσέπελη που αναζητεί δεκανίκια πανικόβλητος από τη λαϊκή κατακραυγή με παλαιοκομματικά τερτίπια..

Έτσι ην  ίδια ώρα που ενώ η άδεια αδειοδότησης του δημοτικού κολυμβητηρίου Ξάνθης αφορά την επαναλειτουργία μόνο των δεξαμενών, δόθηκαν παρανόμως για χρήση γραφεία στον Λεύκιππο του Ματθαίου Σαββίδη, αφού όπως είναι γνωστό, ο Δήμαρχος Iskece εδώ και χρόνια γράφει στα υποδήματά την νομιμότητα!!!

  • Κι ένα τελευταίο....

-Εμείς Ματθαίο Σαββίδη στηρίξαμε τον.... Ματθαίο  Σαββίδη όταν τον χλεύαζαν και τον λοιδορούσαν οι τσάτσοι και οι κουμπάροι του Φανουράκη! Εσύ γιατί τον ...εκθέτεις συνέχεια; Και γιατί εκθέτεις και τον Λεύκιππο με καραμπινάτες παρανομίες στο παράνομο του "Αρίωνα";

  • Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Κολυμβητικός σύλλογος Ξάνθης αναφέρονται τα εξής:

"Την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου με τους νόμιμους εκπροσώπους των κολυμβητικών  συλλόγων της Ξάνθης.

Επειδή ο σύλλογός μας δεν ενημερώθηκε εγκαίρως ( η πρόσκληση ήταν τηλεφωνική) δεν κατέστη δυνατό να παραβρεθούμε στη συνάντηση αυτή. Ενώ ενημερώσαμε για την απουσία μας και ζητήσαμε εγγράφως να οριστεί νέα συνάντηση αυτό δεν λήφθηκε υπόψιν και ο Δήμος πραγματοποίησε την συνάντηση με  την απουσία του μοναδικού συλλόγου που είναι ενεργός τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Στη συνέχεια αποστείλαμε έγγραφο ώστε να ενημερωθούμε για τα όσα ανακοινώθηκαν και συζητήθηκαν σε αύτη τη συνάντηση ώστε να κάνουμε τον ανάλογο προγραμματισμό που απαιτείτε για την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου μας, όπου και πάλι δεν λάβαμε απάντηση, παρά ενημερωθήκαμε από τον τύπο για την ημερομηνία έναρξης και για το πρόγραμμα λειτουργίας της πισίνας, γεγονός που μας αφήνει πολλά ερωτήματα αναπάντητα (πχ καταλληλότητα νερού , θερμοκρασία νομιμοποίηση χρήσης κ.α ).

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης παρά τον αθέμιτο πόλεμο που δέχεται θα συνεχίσει να είναι παρών   και θα συνεχίσει αυτό που έκανε 68 χρόνια ασταμάτητα, να διδάσκει κολύμβηση στα παιδιά της Ξάνθης.

Από την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022 κάθε απόγευμα θα δέχεται στο νέο μας χώρο στην οδό Τσιμισκή επί της παρόδου Τρικούπη 1 από τις 18:00 έως τις 20:30 για πληροφορίες και εγγραφές".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου