Ο ερωτικός χάρτης της Ελλάδας: Οι περιοχές με τα μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας στο άλλο φύλλο

Δεν υπάρχουν σχόλια
  • Τι προτιμούν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες;
  • Πόσο θέλουν να διαρκεί η σχέση τους;
  • Προτιμούν τα one night stand ή τις μόνιμες σχέσεις;


Το BlindChat είναι μία online πλατφόρμα για ανώνυμο chat με άντρες και γυναίκες απ’ όλη την Ελλάδα και θέλησε να απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα κάνοντας έρευνα στους χρήστες του. Ο ιστότοπος, αποφάσισε έτσι να δημιουργήσει ένα ερωτηματολόγιο για τους χρήστες του θέτοντας την ερώτηση: «Πόσο θα ήθελες να διαρκέσει η επόμενη σχέση σου;». Οι επιλογές για απάντηση ήταν «Μία βραδιά», «Μερικούς μήνες», «Μερικά χρόνια» ή «Για πάντα».

Οι απαντήσεις που δόθηκαν δείχνουν ότι οι γυναίκες στη Δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο δεν πιστεύουν και πολύ στους αιώνιους έρωτες με τα ποσοστά των γυναικών που θέλουν η επόμενη σχέση του να κρατήσει για πάντα να είναι κάτω από 1%! Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι το αντίστοιχο ποσοστό στην υπόλοιπη επαρχία είναι 29,11%.

Οι μονογαμικές γυναίκες βρίσκονται στην Κρήτη, την Κεντρική Μακεδονία και την Αττική, με μέσο όρο 30% να θέλει μόνιμη σχέση. Πιο αναλυτικά, το 36,84% των γυναικών στην Κρήτη, το 30,10% στην Κεντρική Μακεδονία και το 30,53% στην Αττική θέλουν να βρουν τον άνδρα της ζωής τους.

Όσο για τους άντρες, στη Στερεά Ελλάδα μόνο το 5,29% είπε πως θέλει σχέση για μια ζωή με τους περισσότερους να αναζητούν σχέση μερικών μηνών (45,67%). Οι επόμενοι λιγότερο ρομαντικοί στην Ελλάδα είναι οι άντρες της Δυτικής Μακεδονίας από τους οποίους μόνο το 16,05% επιθυμεί η επόμενη σύντροφός τους να είναι μαζί τους για πάντα.

Όλα τα άλλα γεωγραφικά διαμερίσματα κινούνται σε ποσοστά 23-26% με ένα εντυπωσιακό στοιχείο να είναι η σύγκρισή τους με την Κύπρο όπου οι άντρες φαίνεται να θέλουν κάτι σταθερό. Περίπου 1 στους 3 από αυτούς θέλει μία σχέση για πάντα!

Ποιοι κάτοικοι αναζητούν σχέσεις τις μίας βραδιάς; Ο μέσος όρος των γυναικών σε όλη την Ελλάδα που θέλει να κάνει one night stand είναι 18,30% με το αντίστοιχο ποσοστό των ανδρών να είναι 25,84%. Το ενδιαφέρον όλης της υπόθεσης είναι να δούμε τις περιφέρειες που εμφανίζουν τα μεγαλύτερα και μικρότερα ποσοστά στη συγκεκριμένη απάντηση ανά φύλο!

Τα σκήπτρα εδώ κρατάει η Δυτική Μακεδονία όπου 2 στους 5, άντρες και γυναίκες, δηλώνουν πως δε θέλουν δεσμεύσεις αλλά κάτι που να κρατήσει μόνο ένα βράδυ. Μάλιστα, η Δυτική Μακεδονία είναι η Περιφέρεια με το μεγαλύτερο ποσοστό (40%) αλλά και τη μικρότερη διαφορά με ανάμεσα στα δύο φύλα, μόλις 0.87%.

Το one-night-stand συγκεντρώνει τα μικρότερα ποσοστά στην Κρήτη με 9,61% στις γυναίκες, με την Ανατολή Μακεδονία και Θράκη να ακολουθεί με 14%, την Στερεά Ελλάδα με 14,48% και τη Κεντρική Μακεδονία με 15,53%. Η Κρήτη είναι και η Περιφέρεια που έχει τη μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα στα δύο φύλα που φτάνει το 14,41% με την αμέσως επόμενη μεγαλύτερη διαφορά να είναι στην Κεντρική Μακεδονία, 10,55%.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου