Τέλος ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ για ΜΕΝΑ! Και πολύ ανέχτηκα τα ψέματά του, απέναντι στα Κιμμέρια και μένα!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Δεν αποκλείεται ο πρώην αντιδήμαρχος Σιαμπάν Μπαντάκ να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, ή να κατέβει υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος ή να κατέβει με άλλο δημοτικό συνδυασμό. Όχι με τον Τσέπελη....

Την παραίτησή του από τη θέση του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος στο Δήμο Ξάνθης, υπέβαλε ο Σιαμπάν Μπαντάκ το πρωί της Τρίτης,  και μάλιστα την ώρα που ο Δήμαρχος Τσέπελης βρίσκονταν στην Αθήνα με την δικηγόρο του Δέσποινα Χατζηφωτιάδη και ενημερώθηκε στο ... κινητό τάχιστα από τον αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη που πανικόβλητος τον ενημέρωνε ότι «αυτή την φοράμ  δεν μπόρεσα να τον μεταπείσω ήταν απόλυτος και δεν έκανε πίσω…».

Στην ξεκάθαρη επιστολή του που απευθύνεται στο Δήμαρχο Ξάνθης και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο πρώην αντιδήμαρχος Ξάνθης Σιαμπάν Μπαντάκ γνωστοποίησε επίσης και την αποχώρησή του από την παράταξη Τσέπελη αλλά και από κάθε θέση στην οποία έχει οριστεί στις διάφορες Επιτροπές, κάτι για το οποίο είχε προειδοποιήσει τον Τσέπελη έξω από το τζαμί των Κιμμερίων ξημερώματα (στη γιορτή του μπαϊραμιού...) ο πατέρας του και «βετεράνος» της πολικής Χουσεϊν Μπαντάκ.

Γνωστός για τις ρήξεις και συγκρούσεις του και με τον πρώην Νομάρχη Ξάνθης  Παναγιώτη Σαλτούρο όταν ο τελευταίος (σ.σ. Όπως και ο Τσέπελης προεκλογικά…), τον χαρακτήριζε… «αδελφούλη»!

Μάλιστα ο Σιαμπάν Μπαντάκ που δεν μασάει τα λόγια του και είχε κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και με τον Δημήτρη Μπένη, μεταξύ άλλων ανέφερε τα παρακάτω σε αυτούς που τον ρώτησαν για την ξαφνική παραίτησή του.

«Και πολύ ανέχτηκα τα ψέματά του,  απέναντι στα Κιμμέρια και μένα! Δεν πήγαινε άλλο…Έπρεπε να έχω παραιτηθεί 8 μήνες πριν» ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατία, ή να κατέβει υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Μέτιου ή να πάει με άλλο δημοτικό συνδυασμό!!!

Όσον αφορά στους λόγους της παραίτησης και της ανεξαρτητοποίησης, ο Σιαμπάν επισημαίνει στην επιστολή του ότι ο ίδιος εργάστηκε  από την πρώτη στιγμή για να προσφέρει έργο αλλά οι συνθήκες που  επικρατούν, δεν συμβαδίζουν με τις αρχές και την πορεία του. Παράλληλα σημειώνει ότι η συλλογικότητα και ενότητα της παράταξης έχουν διαρραγεί εδώ και καιρό!».

Πάντως η επιστολή του Σιαμπάν Μπαντάκ θα δημοσιοποιηθεί λίαν συντόμως…! Ενώ θα πρέπει να σημειωθεί οτι ο Γιάννης Μπούτος που την παρέλαβε (Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου), ήταν ο πρώτος που είχε ανακοινώσει επίσημα, ότι δεν θα κατέβει υποψήφιος μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές, ενώ υπενθυμίζουμε τις "βόμβες" του πρώην της Σταυροπούπολης Γιάννη Τσεγγελίδη που όχι μόνο είχε "αποχωρήσει" απο τον Τσέπελη, αλλά το πρώτο ερώτημά του ήταν...!

  • Πώς έφυγες  Τσέπελη απο τη ... ΦΩΝΗ της Αμερικής;;; 
  • (σ.σ. Πως έφυγε κ.Πασχάλη Γιώρη;)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου