Έναρξη εγγραφών χρήσης Δημοτικού Κολυμβητηρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Στο πλαίσιο έναρξης λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, το Τμήμα Αθλητισμού & Νέας Γενιάς ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών προς χρήση κολυμβητικών διαδρομών στο κοινό – ελεύθερα αθλούμενους πολίτες καθώς και τη διάθεσή τους σε συλλόγους, από τη Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022.

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο θα λειτουργεί τις παρακάτω μέρες και ώρες, ως ακολούθως :

  • Δευτέρα έως Παρασκευή
  • 10.00 – 12.30 & 15.00 – 16.30 :

  • Κοινό-ελεύθερα αθλούμενοι πολίτες.
  • 13.00 – 14.30:

α) ΑμεΑ  &

β) ΑμεΑ με βαριά αναπηρία και απαραίτητη συνοδεία πτυχιούχου TEΦΑΑ ειδικότητας κολύμβησης, με ειδίκευση στην Ειδική φυσική αγωγή.

  • 17.00 – 21.00 :
  • Κολυμβητικοί σύλλογοι.

Το ανωτέρω πρόγραμμα ισχύει μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, οπότε και θα ανακοινωθεί το χειμερινό ωράριο λειτουργίας του.

Σας γνωρίζουμε ότι για τη χρήση του Κολυμβητηρίου από το κοινό και από κάθε ελεύθερα αθλούμενο πολίτη απαιτείται η εγγραφή, η πληρωμή τέλους χρήσης (αρ. 167/2021 απόφαση Δημ. Συμβουλίου) και η έκδοση κάρτας αθλουμένου* από το Τμήμα Αθλητισμού & Νέας Γενιάς Δήμου Ξάνθης (Γραμματεία Κολυμβητηρίου, τηλ. επικοιν. 2541063350, e-mail: ).

Ώρες & ημέρες εγγραφών: Δευτέρα – Παρασκευή 09.30-15.30.

Απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής :

α) Ιατρική βεβαίωση καρδιολόγου ή παθολόγου.

β) Ιατρική βεβαίωση δερματολόγου,

γ) Δύο φωτογραφίες,

δ) Φ/Α ταυτότητας ή πράσινης κάρτας (για αλλοδαπούς)

ε) Γνωστοποίηση αναπηρίας (μόνο για ΑμεΑ)

* Η επίδειξη της κάρτας αθλουμένου είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο στο χώρο των κολυμβητικών δεξαμενών, στον ειδικευμένο επόπτη.

Σημειώνεται ότι οι χρήστες του Κολυμβητηρίου κατά τις ώρες λειτουργίας για το κοινό και προκειμένου να αθλούνται με ασφάλεια και εμπιστοσύνη πρέπει να τηρούν και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις του προσωπικού και του κανονισμού λειτουργίας του Κολυμβητηρίου (ΑΔΑ: ΒΙΗ2ΩΚ8-ΧΔ8). Η επίβλεψη του κοινού- ελεύθερα αθλούμενων πολιτών, πραγματοποιείται από έμπειρο πτυχιούχο γυμναστή-ναυαγοσώστη (Επόπτη Ασφαλείας) τις ώρες 10.00-16.30 καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι κολυμβητικοί σύλλογοι, κατά τη διάρκεια χρήσης διαδρομών, υποχρεούνται να διαθέτουν έναν (1) ναυαγοσώστη και έναν (1) υπεύθυνο εφαρμογής  κανόνων υγιεινής (με πιστοποιημένες γνώσεις διάσωσης κολυμβητών), οι οποίοι και θα παρίστανται εκ μέρους τους, καθ΄όλη τη διάρκεια του χρονικού διαστήματος χρήσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου