Απίστευτες οι εικόνες που ζήσαμε όλοι όσοι βρεθήκαμε στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης το βράδυ της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια


Τρία οχήματα με υπερβολική ταχύτητα πέρασαν από μέσα, με κατεύθυνση την Μ. Βόγδου, σαν να ήταν δρόμος ταχείας κυκλοφορίας

Εφιστούμε την προσοχή, τόσο σε Δήμο Ξάνθης, όσο και σε Αστυνομία, αλλά και πολίτες για όλους αυτούς τους Καλοκαιρινούς Μήνες που παρουσιάζεται έξαρση στη διακίνηση λαθρομεταναστών. Εξαιτίας τύχης και μόνο δεν θρηνούμε σήμερα θύματα, αφού το βράδυ της Τετάρτης, τρία οχήματα που εμπλέκονταν σε διακίνηση λαθρομεταναστών, μπήκαν μέσα στο κέντρο της πόλης και διέσχισαν μέρος της Κεντρικής Πλατείας με κατεύθυνση προς την Μ. Βόγδου, στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν.

Από όσο είδαμε, γιατί βρισκόμασταν εκεί, κανένα αστυνομικό όχημα δεν ακολουθούσε τα τρία αυτά οχήματα, ενώ τα δύο από την 28ης έστριψαν αριστερά από το κατάστημα «Πιάτσα» και τους ακολούθησε το τρίτο ερχόμενο από την Μ. Καραολή και διασχίζοντας τον μονόδρομο.

Επιμένουμε πως ήταν καθαρά θέμα τύχης η απουσία κάποιου ατυχήματος και για αυτό θεωρούμε πως από την πλευρά του ο Δήμος θα πρέπει να ελέγχει και να έχει μόνιμα ανεβασμένα τα κολονάκια έτσι ώστε να μην μπορεί κάποιος με αυτοκίνητο να μπει μέσα στην πλατεία, η δε Αστυνομία να βρει τρόπους έτσι ώστε να μην εισέρχονται τα οχήματα των διακινητών μέσα στην πόλη.

Οι δε πολίτες από την πλευρά τους, να μην περπατούν ή να μην κάθονται και τόσο αμέριμνοι και να έχουν κάπου μέσα στο μυαλό τους πως μπορεί να δούμε ξανά παρόμοιο περιστατικό το οποίο αν δεν υπάρξει ο παράγοντας τύχη, ίσως να έχει και κάποια δυσάρεστη κατάληξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου