Έρευνα της Αστυνομίας για περιστατικό κλοπής στην ΕΡΤ Κομοτηνής

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Εργαζόμενοι και δημοσιογράφοι κλήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κομοτηνής προκειμένου να δώσουν δακτυλικά αποτυπώματα.

Έρευνα για την εξιχνίαση περιστατικού κλοπής που σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ Κομοτηνής, διενεργεί τις τελευταίες μέρες η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης έκλεψε μια κεντρική μονάδα υπολογιστή, την οποία αφαίρεσε από χάρτινη συσκευασία στην οποία βρίσκονταν φυλαγμένος.

Ο δράστης μάλιστα, αφού αφαίρεσε την μονάδα υπολογιστή άφησε στο ίδιο σημείο την –άδεια πλέον- χάρτινη συσκευασία, σκεπτόμενος προφανώς ότι η πράξη του δεν θα γίνει αντιληπτή καθώς ο υπολογιστής δεν χρησιμοποιούνταν.

Η απουσία του υπολογιστή τελικά έγινε αντιληπτή από τη διεύθυνση του σταθμού, η οποία κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα.

Οι υποψίες των Αστυνομικών στρέφονται προς το παρόν στο εσωτερικό του σταθμού, καθώς στον χώρο δεν βρέθηκαν κάποια ίχνη διάρρηξης ή παραβίασης.

Για το λόγο αυτό κλήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα εργαζόμενοι και δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Κομοτηνής προκειμένου να δώσουν δακτυλικά αποτυπώματα, τα οποία στη συνέχεια θα συγκριθούν με τα αποτυπώματα που βρέθηκαν πάνω στη χάρτινη συσκευασία.

Ωστόσο, πηγές από την ΕΡΤ Κομοτηνής εκτιμούν ότι ίσως να μην πρόκειται για κλοπή αλλά η μονάδα υπολογιστή να πετάχτηκε κατά λάθος κατά τη διαδικασία ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών που είχε πραγματοποιηθεί παλαιότερα. 

Άλλωστε, όπως μας λένε, ο συγκεκριμένος υπολογιστής ήταν παλαιός και δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου