Το Bihlimder θα αποφασίσει για τον νέο “ψευτομουφτή” της Ξάνθης!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Η Μή Κυβερνητική Οργάνωση με την επωνυμία Bihlimder,που εδρεύει στην Κομοτηνή και αποτελεί στον σκληρό πυρήνα του θρησκευτικού τουρκικού κατεστημένου στη Θράκη, θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του εκλιπόντος ψευτομουφτή Αχμέτ Μετέ.

Πρόκειται, σύμφωνα με το επίσημο προφίλ της οργάνωσης στο Facebook, για τον “Σύλλογο Αποφοίτων και Μελών Λυκείου Bihlimder Δυτικής Θράκης Imam Hatip”, που όμως ο ρόλος του είναι πιο συγκεκριμένος και σε κάθε περίπτωση παρεμβατικός.


Είναι κατ’ ουσία για το θρησκευτικό προτεκτοράτο του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, που χρηματοδοτείται απ’ ευθείας απο την Τουρκία και το  εκεί ΥΠΕΞ, ελέγχοντας όλη τη δραστηριότητα στα Ιεροσπουδαστήρια επιρροής του, στα Τεμένη που ελέγχονται απο ψευτοιμάμηδες, στα Μειονοτικά Μουσουλμανικά Σχολεία που υπάρχουν ελεγχόμενοι καθηγητές και δάσκαλοι.

Τα μέλη του “Ιερατείου” θα αποφασίσουν λοιπόν ποιοι θα τεθούν σε ψηφοφορία, ενώ δεν αποκλείεται να ορισθεί και απ’ ευθείας απο τους ίδιους ο αντικαταστάτης της χηρεύουσας θέσης της “ψευτομουφτείας” στην Ξάνθη.

Πληροφορίες φέρνουν τον κ. Χράλογλου απο τον Εχίνο να μην έχει το προβάδισμα, αν και ως “πιστός” του Προξενείου ο πομάκος Ιμάμης θα ήθελε διακαώς τη θέση αυτή.

  • Θα ανεχτεί η Επίσημη Πολιτεία εκ νέου Αντιποίηση Αρχής;

Ο πρόωρος θάνατος του Αχμέτ Μετέ, που κατείχε τη θέση του ψευτομουφτή Ξάνθης, είναι ίσως μία πρώτης τάξης ευκαιρία, η Ελληνική Πολιτεία να βάλει ένα τέλος στην ασυδοσία και  στην παράνομη λειτουργία χώρων που επι της ουσίας υποπίπτουν στο ποινικό αδίκημα της “Αντιποίησης Αρχής”. Όπως ισχύει και σε κάθε άλλη περίπτωση και Αρχή της χώρας, έτσι και στην περίπτωση της Μουφτείας Ξάνθης, είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, ο Προϊστάμενος Μουφτής είναι διορισμένος απο το Ελληνικό Κράτος, στο πλαίσιο και των Δικαστικών Αρμοδιοτήτων που διαθέτει.

Αν και ο νόμος έχει αλλάξει πρόσφατα, ακόμη και τώρα, δεν επιτρέπει σε κανέναν να ΑΥΤΟΑΝΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΟΥΦΤΗΣ ή ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ή ΔΗΜΑΡΧΟΣ ή οποιοδήποτε άλλο επίσημο θεσμικό τίτλο, πολύ περισσότερο να λειτουργεί ως “νόμιμος” και να φέρει στρογγυλή σφραγίδα και να υπογράφει έγγραφα παραπλανώντας τους συμπολίτες του.

Θα κάνει άραγε κάτι το Ελληνικό Κράτος ή θα τεθούν πάλι διλλήματα ψηφοθηρικής βάσης;  

Γιατί σε αυτή την περίπτωση τέλεσης Ποινικού Αδικήματος εναντίον σε Συνταγματικά κατοχυρωμένες θεσμικές οργανικές θέσεις, η ανοχή είναι συνενοχή!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου