Πότε νιώσατε πιο ικανοποιημένοι στο sεx με το σύντροφό σας;

Δεν υπάρχουν σχόλια


Το καλύτερο sεx δεν γίνεται στην αρχή της σχέσης.

Τα πάνω-κάτω σε ό,τι πιστεύει ο μέσος άνθρωπος για το sεx μέσα στη σχέση έρχεται να φέρει μία έρευνα του πανεπιστημίου Ludwig Maximilian University του Μόναχου, αφού διαψεύδει πως στην αρχή όλα είναι καλύτερα στο κρεβάτι. Η συγκεκριμένη μελέτη αποδεικνύει πως το ζευγάρι αγγίζει τη σεξουαλική τελειότητα λίγο πιο μετά κι όχι στην αρχή του ειδυλλίου, όπως νομίζαμε μέχρι σήμερα.

Οι ερευνητές ζήτησαν από 3.000 άτομα ηλικίας 24-41 ετών να απαντήσουν στο απλό ερώτημα «πότε νιώσατε πιο ικανοποιημένοι στο sεx με το σύντροφό σας»; και η απάντηση της πλειοψηφίας ήταν «στο τέλος του πρώτου χρόνου», ούτε πιο πριν, ούτε πιο μετά.

Κατόπιν επικεφαλής της έρευνας έδωσαν τη δική τους εξήγηση στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα, η οποία ακούγεται πολύ λογική: Μετά από έναν χρόνο σχέσης, οι άνθρωποι ξέρουν πλέον (όσο μπορούν) τις προτιμήσεις του συντρόφου τους, αισθάνονται μεγαλύτερη οικειότητα, κάνουν sεx πιο εγκεφαλικά απ’ ό,τι στην αρχή που όλα υποκινούνταν από τον ενθουσιασμό και την παρόρμηση και άρα αισθάνονται πιο πλήρεις ερωτικά- κι ας είναι πιο χαμηλή η συχνότητα που έρχονται σε επαφή.

Το οποίο επιβεβαιώνει ότι η ποιότητα της ερωτικής πράξης είναι πιο ουσιαστικά απαραίτητη μέσα στη μακροχρόνια σχέση. Ποιος παράγοντας αναδείχθηκε σαν τον πιο ανασταλτικό στην ερωτική ευτυχία ενός ζευγαριού στην εν λόγω έρευνα; 

Οι τσακωμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου