Τούρκος αντιδήμαρχος φωτογραφήθηκε στο Καστελόριζο με τη σημαία της .... «ανεξάρτητης» Δυτικής Θράκης!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις της Τουρκίας. Αυτή τη φορά Τούρκος αντιδήμαρχος που συμμετείχε σε αγώνα κολύμβησης από το Καστελόριζο έως το Κας στα τουρκικά παράλια και ύψωσε σημαία της «ανεξάρτητης» Δυτικής Θράκης.

Πρόκειται για τον Τσεμ Κουρσάντ Χασάνογλου, αντιδήμαρχο του Οσμανγκάζι ο οποίος έλαβε μέρος σε κολυμβητικό αγώνα στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πολιτισμού και Τέχνης «Lycian Kas» που διοργανώνεται για 23η φορά από τον τουρκικό δήμο Κας.

Να σημειωθεί ότι το φεστιβάλ είχε ως στόχο την προώθηση της ειρήνης ανάμεσα στις δύο χώρες και την ενίσχυση τις φιλίας των δύο λαών.

«Κολύμπησα 7,1 χλμ από το Καστελόριζο μέχρι την περιοχή μας Kας σε 2 ώρες και 41 λεπτά. Στη Γαλάζια Πατρίδα κολυμπήσαμε για την ειρήνη στο Αιγαίο. Αφιερώνω αυτό το κολύμπι στη νεολαία της Τουρκικής Ένωσης Νέων Κομοτηνής και στην Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης», έγραψε ο Τούρκος αντιδήμαρχος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Μάλιστα ανέβασε και φωτογραφίες με τον ίδιο να κρατά τη σημαία της ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης, όσο και τη διαδρομή που φέρετε να διέσχισε κολυμπώντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου