ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ. Ενώ 12.5% απάντησαν δεν απαντώ! 47.4% δεν θέλει ν’ ακούει το όνομα Μανωλης Τσέπελης!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Δημοσκόπηση χωρίς αναλυτικά στοιχεία δημοσίευσαν τα  «Παραπολιτικά», με την ακρίβεια, την ανεργία, την έλλειψη υποδομής, τους δρόμους και τα σκουπίδια σημαντικότερα προβλήματα.


Με ένα ποσοστό 12.5% που εμφανίζεται να μην απαντά στα διάφορα ερωτήματα για τον Δήμαρχο Τσέπελη σε εταιρεία δημοσκόπησης, που συνεργάζεται ναι μεν με τα
 ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, συνδέεται άμεσα όμως με Υπουργό της Κυβέρνησης ο Δήμαρχος Τσέπελης κυριολεκτικά «παθαίνει» ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ από τους πολίτες που θεωρούν σε ποσοστό 47.4% ΑΡΝΗΤΙΚΟ το έργο του!!!

Και όλα αυτά την ώρα που φημολογείται έντονα ότι «ο Δήμαρχος Τσέπελης λόγω της μεγάλης του οικονομικής Επιφάνειας, έχει αναθέσει σε διαφημιστικό γραφείο των Αθηνών από τώρα την διαφημιστική του καμπάνια, προσδοκώντας να μπει τουλάχιστον στην… δεύτερη Κυριακή, ώστε να τα… ξανα-καταφέρει όπως και στις δημοτικές εκλογές του 2019!!! 

Μόνο που τα "θαύματα" στη ζωή συμβαίνουν μια φορά και οι τότε υπερασπιστές του που την δεύτερη Κυριακή είχαν "συστρατευθεί" υπέρ του  συν την ....εξαγορά ορισμένων που την πρώτη Κυριακή ήταν αντίπαλοί του....έχουν αναχθεί στους πλέον σφοδρούς αντιπάλους και πολέμιούς του!  

"ΤΡΕΜΟΥΝ" ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ! 

Τρέμοντας ωστόσο και τα δικαστήρια και τις ποινικές ευθύνες που τον αναμένουν μέχρι τώρα, ενώ σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, πολλές έρευνες ξεκίνησαν ήδη για τον ίδιο και τους στενούς συνεργάτες του και αφορούν από την μια τις απευθείας αναθέσεις 3 εκατ. ευρώ, την ποδηγέτηση των ΜΜΕ με χιλιάδες ευρώ, αλλά και σοβαρές ποινικές υποθέσεις.

Σημειώνω ότι η δημοσκόπηση που εμφανίστηκε από την εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», και δείχνει ένα ποσοστό μόλις 13.7% ικανοποιημένο με το έργο του, ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕ ακόμη περισσότερο τον Δήμαρχο Τσέπελη και το περιβάλλον του, καθώς κάθε μέρα που περνάει τόσο και περισσότερο χειρότερο και αρνητικότερο γίνεται το κλίμα σε βάρος του.

Στην ίδια εφημερίδα γίνεται και στο Δήμο Δράμας όπου επίσης καταρρέει ο εκεί Δήμαρχος Μαμσάκος, πρώην Δήμαρχος της ΔΙΑΜΑΘ και "αδελφούλης" του ημέτερου Δημάρχου....

Ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εταιρεία όπως φημολογείται, ανήκει σε Υπουργό της Ν.Δ. που παρά την.... "προσπάθεια", δεν "διασώζει" τους Δημάρχους Δράμας και Ξάνθης...!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου