ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ; Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ!

Δημοσιεύω αυτούσια επιστολή δημότη για την αστική συγκοινωνία στην πόλη της Ξάνθης, υπενθυμίζοντας απλά και χωρίς σχόλιο  ότι «πρώην οδηγός αστικού και… μεγαλομέτοχος σε αυτά, είναι ο Δήμαρχος Τσέπελης!!!

Υπενθυμίζοντας απλά ότι επί αντιδημαρχίας Δημήτρη Μπένη πριν κάποια χρόνια ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και οδοντίατρος Ηλίας Βασιλούδης είχε αποκαλύψει επί δημαρχίας Λάκη Στυλιανίδη ότι «τα αστικά λεωφορεία του Τσέπελη κλπ δεν πλήρωναν το… τέλος διαφήμισης στο Δήμο Ξάνθης»!!! (σ.σ. Αλήθεια τι έγινε με εκείνη την ιστορία;).

Αυτούσια η ανάρτηση συμπολίτη μα για τα αστικά λεωφορεία της πόλης αλλά και την κατάσταση που ζούμε σήμερα:

«κωνσταντινος ξανθης:

Θα αναφέρω τρεις προβληματισμούς μου και θα ήθελα οποίος γνωρίζει να μου απαντήσει με λογικό τρόπο και όχι με αερολογίες και λόγια τρίτων.

Πρώτον θα ήθελα να μάθω από αυτούς που γνωρίζουν κάποια πράγματα παραπάνω από δρομολόγια για τα αστικά λεωφορεία της Ξάνθης και για τα ΚΤΕΛ για ποιο λόγο δεν βάζουν και ενδιάμεσα δρομολόγια για να μπορούν όλοι οι άνθρωποι να εξυπηρετούνται σε μία ακτίνα 20 χιλιομέτρων που έτσι κι αλλιώς όλα τα χωριά της Ξάνθης είναι μέσα σε αυτήν την ακτίνα δηλαδή χάθηκε ένας άνθρωπος η μία μερίδα ανθρώπων που βρίσκονται μέσα στον Δήμο και γενικά σε ότι έχει να κάνει με την Πόλη της Ξάνθης να κοιτάξουν και αυτό το θέμα; Δηλαδή καταντάει αηδία Με λίγα λόγια γιατί άμα δεν άρεσε το πρώτο πρώτο λεωφορείο από κάθε χωριό που έχει μετά άλλο δεν έχει και καταντάς να παίρνεις τηλέφωνα σε τάξη για να έρχονται να σε παίρνουν και να τους δίνεις τα ανάλογα λεφτά το οποίο για εμένα είναι ότι χειρότερο. Ενώ θα μπορούσαν να βάζουν και ενδιάμεσα δρομολόγια για να μπορούν όλοι να εξυπηρετούνται.

Δεύτερον είναι κόπος σε μικρές γωνίες δρόμων εδώ στην Ξάνθη να βάλουν τους συγκεκριμένους καθρέφτες για να μπορούμε να βλέπουμε αν έρχεται κάποιο αμάξι ή όχι; Έχουν συμβεί πολλά ατυχήματα να βγαίνουν αμάξια με μεγάλη ταχύτητα ή να βγαίνουν αμάξια από στροφές και γωνίες με αποτέλεσμα την τελευταία στιγμή να προλαβαίνεις να πατάς φρένο έτσι ώστε να γλιτώσεις τα χειρότερα. Δηλαδή δεν θα μπορούσαμε σε τέτοιους δρόμους με κλειστές γωνίες και νεκρές γωνίες να βάλουν καθρέφτες έτσι ώστε να μπορούμε να βλέπουμε με ασφάλεια φυσικά αν έρχεται κάποιο αμάξι ή όχι; Γιατί τέτοιοι δρόμοι υπάρχουν και πραγματικά κάνεις το σταυρό σου για να μην σε χτυπήσει κανένα αμάξι και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Και τρίτον μπορεί να μου απαντήσει κάποιος για ποιο λόγο όλοι όσοι κατεβαίνουν από τα χωριά με τα αγροτικά τους είμαι με τα αυτοκίνητά τους τα απλά να τρέχουν μέσα στην Ξάνθη και να μην υπολογίζουν κανέναν και να περνάνε τον δρόμο έτσι; Δηλαδή στο χωριό τους φλας δεν βγάζουν; Δεν περιμένω να σου πούμε να περάσει κάποιος πεζός; Δηλαδή το είδαμε Φόρτσα αέρα πατέρα και περνάμε το δρόμο έτσι χωρίς να υπολογίζουμε κανέναν και τίποτα; Οι οδηγοί που έχουν αγροτικά και ζούνε στα χωριά ας ηρεμήσουν λίγο και ας σκεφτούν το ότι όλοι στην ίδια πόλη ζούμε και όλοι οι νόμοι ισχύουν για όλους Δεν χρειάζεται να τους καταπατάμε».

(σ.σ. Φυσικά περιμένουμε  από τον πρώην δημοτικό σύμβουλο της τότε αντιπολίτευσης Πούλιου Ηλία Βασιλούδη, αλλά και τον πρώην αντιδήμαρχο Δημήτρη Μπένη να μου πουν τι έκαναν  για την… καταγγελία του πρώτου γιατί δεν πλήρωναν τα αστικά του Τσέπελη κλπ τέλος διαφήμισης στο Δήμο Ξάνθης!  Περιμένουμε 10-15 και πλέον χρόνια….αλλά έχουμε υπομονή ότι κάποτε θα πάρουμε την απάντηση!).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου