Τον Μάριο Δραγουίδη "δικαιώνει" στην αγωγή του κατά του Δήμου Ξάνθης ο Κανάτας και "καίει" ... Φανουράκη-Τσέπελη!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Ο Δήμος Ξάνθης με εντολές Τσέπελη και Λάκη Στυλιανίδη κατεδάφισε ΠΑΡΑΝΟΜΑ το kalibar του Μάριου Δραγουϊδη απέναντι από το γήπεδο του ΑΟΞ, προξενώντας του ΖΗΜΙΑ χιλιάδων ευρώ, ενώ ο συγκεκριμένος χώρος ανήκει στο....Δημόσιο!!!!  Όπως "αποκάλυψε: ο Αντ' αυτού Αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης, "χαρίζοντας" πρόστιμα 54.000 ευρώ στον γνωστό παιδότοπο!!!

Τον πρώην επιχειρηματία του γνωστού Kalibar Μάριο Δραγουϊδη, υποστηρίζει με "βίντεο" που ανήρτησε ο Κώστας Κανάτας των.....χιλιάδων απευθείας αναθέσεων, καθώς η γνωστή "αμάθειά" του να διαχειριστεί σοβαρά θέματα που άπτονται μάλιστα και του ποινικού νόμου σε σχέση με τις ποινικές και πολιτικές ευθύνες του Δήμου Ξάνθης και της Επιτροπής Φορολογικών Υποθέσεων Δήμου Ξάνθης στην οποία προεδρεύει ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Μανώλης Φανουράκης, στην ουσία επιτυγχάνει εντελώς το αντίθετο αποτέλεσμα, αφού ανοίγει τους Ασκούς του Αιόλου για το γνωστό χώρο πρασίνου απέναντι απο το γήπεδο του ΑΟΞ, μετά το "χάρισμα" προστίμων ύψους 54.000 ευρώ στον γνωστό ΠΑΡΑΝΟΜΟ παιδότοπο δημοτικού συμβούλου του Τσέπελη!!!

Συγκεκριμένα ο Κώστας Κανάτας, έχοντας πλήρη άγνοια αυτών που υποτίθεται .... "υπερασπίζεται", "αποκαλύπτει" παλιότερη δήλωση του Μάριου Δραγουίδη πιθανόν κατά τα έτη 2004 όταν την εποχή εκείνη του έβαζε πρόστιμα ο Δήμος Ξάνθης.

Ο Δραγουίδης υποστήριζε την περίοδο εκείνη, πριν δηλαδή 19 χρόνια (!),  ότι "ουδέποτε ενημερώθηκε από τον τότε Πρόεδρο της ΔΕΑΞ Μανώλη Τσέπελη και τον Δήμο Ξάνθης οτι έκανε παρανομίες στο χώρο...", ήδη αναθέσει στους δικηγόρους του την κατάθεση αγωγής  κατά του Δήμου Ξάνθης, μετά την αποκάλυψη του αντ' αυτού αντιδήμαρχου Ξάνθης οτι ο " συγκεκριμένος χώρος πρασίνου δίπλα στο ποτάμι ήταν τελικά έκταση του Δημοσίου (!!!)  και όχι του Δήμου Ξάνθης...

Οπότε διερωτάται "πως από την στιγμή που το τότε ακίνητο του Kalibar ανήκε στο δημόσιο, πως του επέβαλε πρόστιμα ο ....Δήμος Ξάνθης" αλλά και εισέπραττε τα ενοίκια χιλιάδων ευρώ σε βάρος του, ακόμη κι όταν τον "ανάγκασαν" να παρατήσει το μαγαζί του και τον ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ κυριολεκτικά!!

Και φυσικά απορίας άξιο είναι πως "χαρίστηκαν" απο τον Φανουράκη κλπ με εντολές του Δήμαρχου Τσέπελη πρόστιμα 54.000 ευρώ στον γνωστό παράνομο παιδότοπο του γιατρού, ενώ εκκρεμεί δικαστική αντιδικία Δήμου Ξάνθης και Δημοσίου που θα εκδικαστεί τον Σεπτέμβριο 2023!!!

Και παράλληλα επίκειται νομοθετική ρύθμιση που θα δίνει στους δήμους τις συγκεκριμένες εκτάσεις!!;; 

Ο Κώστας Κανάτας λοιπόν εκτελώντας όπως πάντα διατεταγμένες εντολές του Μανώλη Φανουράκη, στην προσπάθειά του να "χλευάσει" τον Δραγουϊδη τον οποίο υποστήριζε φανατικά την την περίοδο εκείνη...

Στην ουσία βάζει ένα απόσπασμα τότε δηλώσεών του Δραγουίδη στο Κανάλι 6 που τον απαλλάσσει του δόλου και της πρόθεσης των τότε οικοδομικών εργασιών του "έφαγε πρόστιμα χιλιάδων ευρώ με τελικό αποτέλεσμα να κατεδαφίσει τελικά ο Δήμος Ξάνθης το μαγαζί του ενώ ο χώρος ανήκε στο δημόσιο και να του προκαλέσει οικονομική ζημιά και καταστροφή χιλιάδων ευρώ!!!!

Δηλαδή ο Κανάτας άλειψε .,.... βούτυρο στο ψωμί του Δραγουϊδη!!!! Και έπεται και συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου