ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ: Υπάρχει Κράτος για το… "κράτος" του Δροσερού;! Ανάρτηση "βόμβα" αστυνομικού

Δεν υπάρχουν σχόλια


Ένας εισαγγελέας να ενδιαφερθεί για τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ που είναι στους λογαριασμούς τους και από πού προήλθαν!!!

 -Η ιστορική και σημαντική ανάρτηση του ΤΡΟΜΕΡΟΥ Αστυνομικού Georgiadis Anestis ανοίγει τους Ασκούς του Αιόλου για το «κράτος» του Δροσερού

-Οικισμός 7000 κατοίκων τουλάχιστον, με 4 μόνο άδειες από την πολεοδομία, με κλεμμένο ρεύμα, κλεμμένο νερό, χωρίς προφανώς δημοτικά τέλη, χωρίς ΕΝΦΙΑ, χωρίς φόρους, χωρίς υποχρεώσεις, με πολλά επιδόματα, μα πάρα πολλά, δωρεάν υγεία και άλλα....


ΓΡΟΘΙΑ στο στομάχι, αποτελεί η ανάρτηση γνωστού αστυνομικού-συνδικαλιστή της Ξάνθης που μέσα σε λίγες γραμμές, λέει όλη την ΑΛΗΘΕΙΑ για το γνωστό Δροσερό που αποτελεί στην ουσία… άλλο κράτος (!) εν Ελλάδι και ένα γκέτο περίεργων πλουτισάντων που πουλάνε μάλιστα «οικοπεδάκια» χωρίς τίτλους και ζουν πολυτελή ζωή με… παράνομα τριώροφα ενώ δεν εργάζονται, καταθέτοντας φορολογικές δηλώσεις 2-3.000 ευρώ!!! 

Ενώ φημολογείται η σχέση πολλών και με τα ναρκωτικά, ενώ στα ίχνη τους βρίσκεται και η Αστυνομία!

Πρόκειται για ένα τεράστιο θέμα που ο «Μαχητής» ήδη έχει «αγγίξει» και με μηνυτήρια αναφορά καταγγέλλοντας καραμπινάτες παρανομίες που έχουν γίνει μάλιστα στον Οικισμό εν γνώσει τόσο του Δήμου Ξάνθης και επί Τσέπελη έχουν πλέον «ξεπεράσει» κάθε όριο!!!

Μάλιστα έχουμε ζητήσει (σ.σ. Επί του πρώην Εισαγγελέα…) και προστασία της ζωής μας για όσα καταγγείλαμε, κατονομάζοντας ευθέως μάλιστα ότι ΚΛΕΙΝΟΥΝ τα μάτια τόσο ο  Δήμαρχος Τσέπελης όσο και οι υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης και φυσικά η γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά που έχει συμμετάσχει και σε… γάμους ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ στο Δροσερό.

Ένας ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ συνδικαλιστής με ψυχή λοιπόν τόλμησε για πρώτη φορά και είπε τα πράγματα με το όνομά τους για το "άλλο κράτος" ....εν Ελλάδι που ακούει στο όνομα Δροσερό Ξάνθης!

Για να δούμε ο Εισαγγελέας Ξάνθης κ. Κρίτσας θα παρέμβει επιτέλους στο Δροσερό; Για να δούμε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικάκος θα μας πει, «τι συμβαίνει και ποιοι διακινούν επί χρόνια ναρκωτικά στον οικισμό» τυγχάνοντας δυστυχώς και μιας ιδιότυπης και «περίεργης» προστασίας, ίσως και από… «αόρατες» δυνάμεις, ενώ κάποτε είχαν τάξει μέχρι και… τζαμί στον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Μετέ!!

ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΟΛΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ «ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ» ΤΟΥ ΑΣΤΥΒΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΑΝΕΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ


Ιδού λοιπόν η ανάρτηση ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ του αστυνομικού συνδικαλιστή  Ανέστη Γεωργιάδη, στην οποία ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ γιατί είπε πράγματα που κανείς δεν τόλμησε να πει –και μάλιστα γραπτά! – μέχρι σήμερα!!!

  • «Georgiadis Anestis
  • 22 Ιουνίου στις 10:18 π.μ.  ·

Οικισμός 7000 κατοίκων τουλάχιστον, με 4 μόνο άδειες από την πολεοδομία, με κλεμμένο ρεύμα, κλεμμένο νερό, χωρίς προφανώς δημοτικά τέλη, χωρίς ΕΝΦΙΑ, χωρίς φόρους, χωρίς υποχρεώσεις, με πολλά επιδόματα, μα πάρα πολλά, δωρεάν υγεία και άλλα.... Σε κάθε εκλογές όργια πληρωμένων ψήφων!!!!

Το καρκίνωμα της Ξάνθης που μας κάνει να θέλουμε να φύγουμε από την πόλη που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε, που σε δέκα χρόνια θα λέγεται Ξάνθη Δροσερού!!!Και το ευχαριστώ είναι οι κλοπές, ληστείες, ναρκωτικά, διαταράξεις, σπάσιμο περιπολικών....

Ένας εισαγγελέας να ενδιαφερθεί για τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ που είναι στους λογαριασμούς τους και από πού προήλθαν!!!

Και αν το θίξεις το ζήτημα είσαι ρατσιστής...».

-Κι έπεται και συνέχεια φυσικά!!! Διότι πολύ φοβόμαστε ότι ΑΝΑΜΙΓΜΕΝΟΙ στο θέμα του Δροσερού ίσως είναι και ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΙ δικαστές, πλην των άλλων ΥΨΗΛΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ!!






































Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου