Μια ακόμη φορά η Ξάνθη απασχολεί το πανελλήνιο,

Δεν υπάρχουν σχόλια


Αφού σάλο προκάλεσε στο διαδίκτυο και φιλοξενήθηκε από τα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας το θέμα με οδηγό λεωφορείου που ζήτησε από ζευγάρι να αποβιβαστεί, λόγω ενδυμασίας της κοπέλας.                     
Μια δυσάρεστη εξέλιξη για την Ξάνθη, ήταν η δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο οποίο διακρίνεται ένας οδηγός λεωφορείου, να ζητάει από ένα ζευγάρι να αποβιβαστεί, λόγω της ενδυμασίας της κοπέλας.

Όπως κυκλοφόρησε ευρέως, η κοπέλα φορούσε ένα τοπάκι και αυτό ήταν που προκάλεσε την αντίδραση του οδηγού, ο οποίος ζήτησε να βάλει μπλούζα η κοπέλα, διαφορετικά να κατέβει από το λεωφορείο.

Εκεί υπήρξε η παρέμβαση του νεαρού που συνόδευε την κοπέλα, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε προς τον οδηγό ενώ τραβούσε και βίντεο με το κινητό του.

Οι διαξιφισμοί συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα, με κάποιους από τους επιβάτες να παίρνουν και αυτοί μέρος στη διαφωνία, όμως ευτυχώς τα αίματα δεν άναψαν.

Βέβαια εκείνο που μένει, είναι η ρετσινιά στην Ξάνθη, μιας και κυκλοφόρησε διαδικτυακά το θέμα παντού, φθάνοντας ακόμη και στα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας.

Μέχρι στιγμής από την πλευρά του οδηγού έχει κυκλοφορήσει πως ο ίδιος έκανε σύσταση στην κοπέλα και στον νεαρό που τη συνόδευε, όμως δεν έχει γίνει γνωστή η κατάληξη της όλης ιστορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου