Ευχάριστη νότα το απόγευμα της Δευτέρας στο Πάρκο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η μουσική πανδαισία Συλλόγου της Ξάνθης, που μετέτρεψε τον χώρο σε μουσική σκηνή

Δεν υπάρχουν σχόλια


Το απόλαυσαν με την καρδιά τους, μικροί και μεγάλοι στο πάρκο του Μ. Αλεξάνδρου το απόγευμα της Δευτέρας, αφού η μουσική πανδαισία του Συλλόγου Εβριτών αν δεν κάνω λάθος, ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους.

Όαση δροσιάς μέσα στη ζέστη και ίσως το καλύτερο πάρκο που διαθέτει η πόλη μας το πάρκο Μεγάλου Αλεξάνδρου, μιας και όλοι όσοι πέρασαν από το τιμόνι του Δήμου τα τελευταία χρόνια, φαίνεται να στερούνται οράματος για την Ξάνθη, γι’ αυτό και δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε άλλη περιοχή.

Εκατοντάδες παιδιά και γονείς καθημερινά το επισκέπτονται και το απόγευμα της Δευτέρας, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το αγαπημένο τους πάρκο μετά μουσικής.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, γονείς και παιδιά, έγιναν ένα και άρχισαν να χορεύουν, δημιουργώντας μια διαφορετική εικόνα από τις καθημερινές και το ερώτημα που μένει είναι το γιατί, με την παρότρυνση του Δήμου, να μη κοσμούν με την παρουσία τους αλλά και τους μουσικές τους ικανότητες, σε τακτά χρονικά διαστήματα, οι ερασιτέχνες μουσικοί της Ξάνθης, αλλά και τα μουσικά σχήματα συλλόγων, όλα τα πάρκα και τις παιδικές χαρές;

Φωτογραφίες δεν δημοσιεύουμε επειδή εμπίπτουν στο Νόμο περί προσωπικών δεδομένων.   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου