Η Ανακοίνωση του δήμου για προσφυγή και η αλήθεια – ΣΥΝΕΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια


Ο δήμος να αποζημιώσει τους δημότες και μετά ας διεκδηκήσει τα χρήματα από την εταιρεία φυσικού αερίου.

Όπως δείχνει το όλο θέμα από εδώ και πέρα η συνέχεια της αδιαφορίας για την καθημερινότητα του δημότη από την δημοτική αρχή,  θα «παιχτεί» μέσα στις δικαστικές αίθουσες αφού ο δήμος θα κληθεί να αποζημιώσει τους δημότες ή τους συλλόγους που θα προσφύγουν στην δικαιοσύνη γιατί δεν επέβαλε μέσω των εισαγγελικών αρχών στον εργολάβο να αποκαθιστά βήμα βήμα τις παρεμβάσεις του στο οδόστρωμα όπως είχε την υποχρέωση.

ΕΚΤΙΜΟΥΜΑΙ ΠΩΣ Η ΑΝΟΧΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ «GENESIS» ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

Δεν είδαμε χρονικά πότε βγήκε η ανακοίνωση του δήμου Ξάνθης, πριν την ανακοίνωση του Σ. Μελισσόπουλου που έλεγε ότι η παράταξή του θα προσφύγει σε κάθε αρμόδιο όργανο της πολιτείας ή μετά;

Διότι αν η ανακοίνωση του δημάρχου ακολούθησε αυτήν του Σ. Μελισσόπουλου τότε αυτό σημαίνει ότι προφανώς οι νομικοί σύμβουλοι του δημάρχου και της παρέας του, είδαν ότι δεν «παίρνει άλλο» στον δήμαρχο να το παίζει «Πόντιος Πιλάτος» και να ρίχνει τις ευθύνες πότε στον κακό καιρό και πότε στις «ιστορίες με αρκούδες» και μάλλον ήρθε η ώρα να λογοδοτήσει στην κάλπη ή στην Ελληνική Δικαιοσύνη εξ αιτίας της παντελούς αδιαφορίας του για την καθημερινότητα του Ξανθιώτη.

  • ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΑΙ

Διαβάσαμε όλοι με προσοχή την ανακοίνωση του δήμου Ξάνθης που λέει ότι έκανε ή θα κάνει αναφορά στις εισαγγελικές αρχές και ορθώς, για τις ευθύνες της εταιρείας φυσικού αερίου που έσκαψε τους δρόμους της πόλης για να περάσει το δίκτυο της αλλά την … «πρόλαβε» η Genesis και δεν σκέπασε τις λακκούβες που μετατράπηκαν σε κρατήρες και ευτυχώς που οι Ξανθιώτες είναι συνετός λαός και δεν είχαμε θύματα.

Στην ανακοίνωση του δήμου Ξάνθης καταγράφεται ο πανικός στην δημοτική αρχή γιατί συνειδητοποίησε (επιτέλους;) τι σημαίνει να έχεις την ευθύνη για 60 – 70.000 ψυχές που κατοικούν στην πόλη;

Επιτέλους ο τρόμος που καταγράφεται στην επιστολή, ίσως είναι ένα δείγμα ότι ο δήμαρχος και οι στενοί του συνεργάτες κατανόησαν τον ρόλο τους.

Αναφέρουν μέσα στην επιστολή που φέρνει την σφραγίδα του Γ. Ζερενίδη ότι από το 2021 που άρχισε ο εργολάβος το έργο δεν έδειξε διάθεση συνεργασίας και δεν ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις του.

Όπως είναι λογικό το ερώτημα αποτυπώνεται από μόνο του.

Εδώ και ένα χρόνο που μικρές νεροποντές έδειχναν που «πάει το πράγμα» γιατί δεν αποτάθηκε στις εισαγγελικές αρχές της πόλης για να υποχρεώσει τον εργολάβο;

Άρα η ευθύνη είναι κατά την ταπεινή μας γνώση ολόκληρη του δήμου Ξάνθης και θα πρέπει οι Ξανθιώτες να προσφύγουν στην δικαιοσύνη για να αποζημιωθούν τουλάχιστον για ψυχική οδύνη.

Αλήθεια ο Δικηγορικός Σύλλογος θα καθοδηγήσει τους Ξανθιώτες να ζητήσουν από την Ελληνική Δικαιοσύνη το … αυτονόητο!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου