Σε κάκιστα χάλια οι νησίδες σε κεντρικά σημεία της Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Αποτσίγαρα, χώματα και χόρτα ξερά, καθώς και ξεθωριασμένα χρώματα, εκμυστηρεύονται πως μάλλον κάποιοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

 Κυκλοφορώντας μέσα στην πόλη δεν είναι δυνατόν το μάτι σου να μην πέσει επάνω σε κάποια από τα κακώς κείμενα, που δείχνουν πως κάποιοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Σταματώντας σε κομβικά σημεία που υπάρχουν φωτεινοί σηματοδότες, διαπιστώνεις πως οι νησίδες που υπάρχουν εκεί, εκτός από το ξεθώριασμα των χρωμάτων τους, έχουν για «παρέα» αποτσίγαρα, χώματα, σκουπιδάκια και ξερά χόρτα, κάτι που σε κάνει να αναρωτιέσαι για το αν ο Δήμαρχος και οι Συνεργάτες του, δεν κυκλοφορούν μέσα στην πόλη και αυτά δεν τα βλέπουν.

Τώρα θα μου πείτε πως ψάχνω ψύλλους στα άχυρα, καθώς η Ξάνθη στερείται όλα αυτά τα χρόνια, των υποδομών που θα έπρεπε να έχει και εγώ ασχολούμαι με τα μικρά και ασήμαντα, όμως δεν έχετε δίκιο. 

Και δεν έχετε δίκιο, γιατί από τα μικρά και ασήμαντα μπορεί κάποιος να δείξει πως πραγματικά ενδιαφέρεται για τις υποχρεώσεις που ανέλαβε και εδώ όπως προανέφερα, κάποιοι μάλλον δεν έχουν αναλάβει σοβαρά τον ρόλο τους.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου