Τους χάρτες του Αναδασμού Ερασμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Αλλά και την έναρξη λειτουργίας του γραφείου που θα διαχειριστεί τις ενστάσεις των αγροτών, παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου εχθές το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Κ. Κουρτίδης.


Όπως είχαμε δημοσιεύσει πριν τρεις ημέρες, την Τετάρτη, δηλαδή εχθές το πρωί, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κ. Κουρτίδης, θα παραχωρούσε συνέντευξη τύπου σχετικά με τον αναδασμό του Εράσμιου.

Στη συνέντευξη τύπου, ο Κώστας Κουρτίδης, συνοδευόμενος από τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών Δ. Γαλανόπουλο, παρουσίασε τους χάρτες του αναδασμού και ενημέρωσε τους αγρότες αλλά και τα ΜΜΕ που παραβρέθηκαν εκεί, πως ξεκίνησε να λειτουργεί το γραφείο υποβολής ενστάσεων από τους διαφωνούντες με την ανακατανομή των αγροτεμαχίων και θα παραμείνει ανοιχτό για ενάμιση Μήνα περίπου, έτσι ώστε από εκεί και μετά, να ξεκινήσει η διαδικασία εξέτασης των ενστάσεων.


Ο Κώστας Κουρτίδης, τόνισε πως σε κάθε νέο εγχείρημα, πάντα υπάρχουν δυσκολίες οι οποίες όμως με πνεύμα συνεργασίας προσπερνιούνται και στο τέλος το αποτέλεσμα δικαιώνει όλους όσους κινήθηκαν στην οδό της συνεννόησης για το κοινό καλό, ενώ δεν παρέλειψε ν’ αναφέρει ότι του χρόνου οι αγρότες θα καλλιεργήσουν τη νέα γη τους.

Τον Δήμο Τοπείρου εκπροσώπησαν οι Άγγελος Γιοβανόπουλος, στενός συνεργάτης του Θ. Μίχογλου και ο Γιώργος Μπουρντούνης, πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Εράσμιου.

Πρόκειται για την τελική φάση αυτού του πραγματικά αναπτυξιακού έργου, που θα λύσει αρκετά προβλήματα των αγροτών της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου