Δήλωση Νίκου Επιτρόπου

Δεν υπάρχουν σχόλια


Τις τελευταίες ώρες δημοσιοποιούνται και δημοσιεύονται ως αναπαραγωγή, συκοφαντικά κείμενα που αφορούν το πρόσωπό μου και συσχετίζονται με την οικονομική κατάσταση της Α.Ο. Ξάνθη Π.Α.Ε..

Την Α.Ο. Ξάνθη Π.Α.Ε.. την υπηρέτησα επί δεκαετίες, εκπροσωπώντας πλήρως και με επιτυχία τα συμφέροντά της. Τούτο αποδεικνύεται περίτρανα σήμερα που, παρότι, αναμφίβολα, επενδύθηκαν πολλά χρήματα από τη νέα ιδιοκτησία και διοίκηση, η ομάδα αδυνατεί να διακριθεί και το μέλλον της δείχνει ζοφερό. Τη συναισθηματική μου ταύτιση με την ποδοσφαιρική ομάδα την αποδεικνύω με τη συνεχή παρουσία μου στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, παρότι δεν έχω μαζί της καμιά επαγγελματική σχέση. Άλλωστε αυτό μπορεί να κάνει ένας απλός φίλος της ομάδας. Το ότι έχω οριστεί μεσεγγυούχος των κινητών πραγμάτων που κατάσχεσε η εταιρεία VIALAND Α.Ε. που εκμεταλλεύεται το ξενοδοχείο LE CHALET και στην οποία η Α.Ο. Ξάνθη Π.Α.Ε. οφείλει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τη μίσθωση των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου και του προπονητηρίου των ακαδημιών, έχει να κάνει με τη φύλαξη των κατασχεμένων και δεν θεωρώ ότι υφίσταται λόγος να λογοδοτήσω σε οποιονδήποτε.

Ουδέποτε ανέδειξα ή προσπάθησα να αναδείξω τον εαυτό μου ως «σωτήρα», «προστάτη» ή πολύ περισσότερο «θεματοφύλακα» του τοπικού ποδοσφαίρου. Εργαζόμενος σε εταιρείες υπήρξα. Και δεν χρωστώ σε κανέναν. Ούτε ηθικά ούτε οικονομικά. Πολύ περισσότερο εκατομμύρια στο Ελληνικό Δημόσιο. Ούτε δημοσιολογώ περί της ομάδας ή της εταιρείας Α.Ο. Ξάνθη Π.Α.Ε. στα social media ανεύθυνα.

Αν και δεν έχω την παραμικρή διάθεση, είμαι υποχρεωμένος να προασπίσω τον εαυτό μου με νομικές ενέργειες εναντίον όσων αδίκως με συκοφαντούν. Θα ασκήσω το δικαίωμά μου αυτό, καταθέτοντας σχετικές εγκλήσεις και αγωγές αποζημίωσης για την ηθική βλάβη που έχω υποστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου