Με 17 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει τη Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή Π.Α.Μ.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια


Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το μεσημέρι (12.30) της Δευτέρας 20 Ιουνίου η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με τα ακόλουθα δεκαεπτά θέματα στην ημερήσια διάταξη (παρατίθενται αυτούσια):

  1. Εισήγηση για την έγκριση δαπανών του οικονομικού έτους 2022 των Διευθύνσεων της Π.Ε. Δράμας καθώς και έγκριση διάθεσης πιστώσεων του Προϋπολογισμού. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος το γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Δράμας).
  2. Εισήγηση για την έγκριση εξειδίκευσης και υλοποίησης της δράσης της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. με τίτλο: «Οργάνωση ημερίδων – ενημερωτικών εκδηλώσεων, εκθέσεις για θέματα αγροτικού ενδιαφέροντος» δια της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Δράμας, προϋπολογισμού 3.000,00 ευρώ με Φ.Π.Α. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Ι. Σαρίγκολη (Π.Ε. Δράμας).
  3. Εισήγηση για την έγκριση της διακήρυξης, περίληψης διακήρυξης και επιτροπής διαγωνισμού για τη Δημοπράτηση του έργου: “Βελτίωση βατότητας οδού πρόσβασης στην λατομική ζώνη Δράμας (περιοχή Νικηφόρου)” προϋπολογισμού 375.000,00 ευρώ με Φ.Π.Α.
  4. Εισήγηση για την έγκριση τροποποίησης του άρθρου 5 «Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης» της Προγραμματικής Σύμβασης που αφορά την πράξη: «Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων Γενικού Νοσοκομείου Π.Ε. Δράμας» με κωδικό ΟΠΣ 5037531. (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Θ. Σιδηρόπουλος (Π.Ε. Δράμας).
  5. Εισήγηση για την έγκριση της 4ης Παράτασης της ολικής προθεσμίας περαίωσης του υποέργου με Α/Α 1 «Ενεργειακή Αναβάθμιση Επιμελητηρίου Δράμας» της Πράξης «Ενεργειακή Αναβάθμιση Επιμελητηρίου Δράμας» με κωδικό ΟΠΣ 5037584. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Α. Κεφαλίδου (Π.Ε. Δράμας).
  6. Εισήγηση για την έγκριση δαπανών του οικονομικού έτους 2022 των Διευθύνσεων της Π.Ε. Καβάλας καθώς και έγκριση διάθεσης πιστώσεων του Προϋπολογισμού. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος το γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καβάλας).
  7. Εισήγηση για την έγκριση ματαίωσης της διαδικασίας σύναψης δημόσιας σύμβασης του έργου: «Βελτίωση και εκσυγχρονισμός δυτικής προσαγωγού και αρδευτικών δικτύων δυτικής πεδιάδας Νέστου», προϋπολογισμού 11.590.000,00 ευρώ με Φ.Π.Α. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Θ. Καραβάς (Π.Ε. Καβάλας).
  8. Εισήγηση για την έγκριση δαπανών του οικονομικού έτους 2022 των Διευθύνσεων της Π.Ε. Ξάνθης καθώς και έγκριση διάθεσης πιστώσεων του Προϋπολογισμού. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος το γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ξάνθης).
  9. Εισήγηση για την έγκριση εξειδίκευσης και διάθεσης πίστωσης ποσού 2.000,00 ευρώ της δράσης της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., δια της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Ξάνθης, ‘Συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Σαρακατσάνων Ν. Ξάνθης – Ο Λεπενιώτης της δράσης ‘Αντάμωμα Σαρακατσάνων 2022’.
  10. Εισήγηση για την έγκριση εξειδίκευσης και διάθεσης πίστωσης ποσού 4.000,00 ευρώ της δράσης της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., δια της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Ξάνθης, ‘Συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αβδήρων της δράσης ‘Φεστιβάλ – Δημοκρίτεια 2022’. (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Λ. Τσούργιαννης (Π.Ε. Ξάνθης).
  11. Εισήγηση για την έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης ποσού 14.999,00 ευρώ της δράσης της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. : «Φεστιβάλ Θρακικού Πελάγους Παράλια ΠΕ Ξάνθης 2022» δια της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Ξάνθης. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Π. Δελίδης (Π.Ε. Ξάνθης).
  12. Εισήγηση για την έγκριση δαπανών του οικονομικού έτους 2022 των Διευθύνσεων της Π.Ε. Έβρου, έγκριση διάθεσης πιστώσεων του Προϋπολογισμού καθώς και έγκριση ανάκλησης αποφάσεων ανάληψης υποχρέωσης οικονομικού έτους 2021. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος το γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Έβρου).
  13. Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικών Νο 1 και Νο 2 της Επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης των αποτελεσμάτων όλων των διαδικασιών διαπραγμάτευσης και των δημοσίων συμβάσεων άνω και κάτω των ορίων, για τον Διεθνή Ηλεκτρονικό Ανοικτό, Μειοδοτικό (πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής), διαγωνισμό, άνω των ορίων, για την ανάθεση προμήθειας καυσίμων θέρμανσης, καυσίμων κίνησης, λιπαντικών και λοιπών υγρών των οχημάτων, συνολικού προϋπολογισμού 994.198,80 ευρώ με Φ.Π.Α. και προαιρέσεων. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Ε. Κώττη (Π.Ε. Έβρου).
  14. Εισήγηση για την έγκριση εξειδίκευσης της πίστωσης ποσού 5.000 ευρώ της δράσης «Πανσέληνος Αυγούστου: Πολιτιστικές εκδηλώσεις σε αρχαιολογικούς χώρους στον Έβρο 2022» της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., δια της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Έβρου.
  15. Εισήγηση για την έγκριση εξειδίκευσης της πίστωσης ποσού 1.500 ευρώ της δράσης «Φανούρεια 2022» σε συνδιοργάνωση με τον Λαογραφικό Πολιτιστικό Σύλλογο Οινόης “Το Κρασοχώρι” της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., δια της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Έβρου. (Εισηγήτρια των ανωτέρω θεμάτων η Ε. Κοσμαδάκη (Π.Ε. Έβρου).
  16. Εισήγηση για την έγκριση: Α) Των Πρακτικών Ι, ΙΙ, ΙΙΙ της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης προσφορών του ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού άνω των ορίων της παρ γ του αρθρ 5 του Ν4412/2016 για την ανάδειξη προμηθευτή υγρών καυσίμων για τις ανάγκες των επιτελικών υπηρεσιών της Π.Α.Μ.Θ. και της Π.Ε. Ροδόπης καθώς και του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου Κομοτηνής για 20 μήνες, ενδεικτικού προϋπολογισμού 371.451,37 ευρώ (μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%) και με προαίρεση παράτασης τεσσάρων (4) μηνών με αύξηση του οικονομικού αντικειμένου έως 54.838,66 ευρώ (μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%) και Β) για την κατακύρωση της σύμβασης. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Α. Αντωνιάδης (Π.Α.Μ.Θ.).
  17. Εισήγηση για την έγκριση μετακινήσεων του Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειαρχών και Περιφερειακών Συμβούλων της Π.Α.Μ.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου