Καταρρέει» ο ΝΤΕΛΗ ΡΙΤΒΑΝ! Τον εγκατέλειψε και ο φανατικός υποστηριχτής του Σεφέρ Χαμδή...! "Σκάνδαλο" ΥΠΕΧΩΔΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Σκάνδαλο» του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει Κώστα Καραμανλή και τώρα το ΥΠΕΧΩΔΕ με το περιβόητο τζιπ που ο Δήμαρχος Μύκης έκανε ιδιωτικό και χρεώνει χιλιάδες ευρώ στο Δήμο;!!! Με αυτό πηγαινοέρχεται στην Τουρκία, πήγαν υπάλληλοι να το πάρουν και τους το έδωσαν!  Πρωτοφανής σκανδαλώδης απόφαση του ΥΠΕΧΩΔΕ στις 24/5/2022!!!

-ΑΠΕΧΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ!

*Σκληρή ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Τζεμήλ Καπζά, που με 25 βαθμούς για να μην υπάρχει διαφάνεια, όρισε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου δια… Περιφοράς!!!

Σκάνδαλο του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει η Νέα Δημοκρατία κύριε Υπουργέ Υποδομών και  Μεταφορών Κώστα Καραμανλή;;;

Με αποτέλεσμα χιλιάδες ευρώ να πληρώνουν οι  δημότες του Δήμου Μύκης προκειμένου ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν να «συνεχίσει» παρά την κατακραυγή να χρησιμοποιεί τζιπ του ΥΠΕΧΩΔΕ ως… Ιδιωτικό, πηγαίνοντας με αυτό όχι μόνο σε… τσίπουρα αλλά και στο κτηματομεσιτικό γραφείο βραδινές ώρες στην Παναγή Τσαλδάρη αλλά και στην… Τουρκία!!!!

Αν μάθεις Υπουργέ μας τι ΞΟΔΕΥΕΙ (σ.σ. Και με τι αποφάσεις…) ο Δήμος Μύκης για να χρησιμοποιεί από τον Σεπτέμβρη 2019 το συγκεκριμένο τζιπ που είχε δανείσει στο συγκεκριμένο Δήμο ο Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης, θα απορήσεις κι εσύ…!

ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΖΙΠ ΠΟΥ «ΤΡΩΕΙ» ΚΑΥΣΙΜΑ!


Νέες αποκαλύψεις φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα ο "Μ" για το "περιβόητο" τζιπ του ΥΠΕΧΩΔΕ που κυριολεκτικά "ρουφάει" τα καύσιμα και χρησιμοποιούσε παράνομα από τότε που ανέλαβε Δήμαρχος Μύκης ο Ντελή Ριτβάν (Σεπτέμβριο του 2019) 24 ώρες το 24ωρο, ως....ΙΔΙΩΤΙΚΟ!!! 

Χωρίς καν ασφάλεια! Ήδη το παραπάνω γεγονός θα απασχολήσει και  την Δικαιοσύνη, αφού μιλάμε για καραμπινάτο ΣΚΑΝΔΑΛΟ που ξεκίνησε επί  ΣΥΡΙΖΑ και δυστυχώς καλύπτει και η Νέα Δημοκρατία, κατόπιν "παρέμβασης" του Κυβερνητικού βουλευτή Σπύρου Τσιλιγγίρη και φυσικά εν καιρώ κρίσης, πληρώνει ο Ξανθιώτικος λαός!!! 

Αφού επί δημαρχίας Καπζά Τζεμήλ όταν ο πρώην δήμαρχος Μύκης και παρ’ ολίγον βουλευτής της Ν.Δ. διαπίστωσε ότι εκτός από μία προσωρινή άδεια ενός έτους, δεν μπορούσε να μεταβιβαστεί το εν λόγω αυτοκίνητο στο Δήμο  το εγκατέλειψε για να μην πάει φυλακή…!

Ωστόσο ο νέος Δήμαρχος Ντελή Ριτβάν όταν ανέλαβε, με λογική και πρακτική αλλά… Δημάρχου Τσέπελη, όχι μόνο το ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ  σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ και μετακινείται εδώ και 2.5 χρόνια με αυτό 24 ώρες το 24ωρο, πηγαίνοντας και στην Τουρκία, παράλληλα το είχε και… ανασφάλιστο!!!

Όταν λοιπόν ο «Μ» για μια ακόμη φορά κατήγγειλε με συνεχή δημοσιεύματα τον Δήμαρχο Μύκης Ντελή Ριτβάν για το συγκεκριμένο Τζιπ με το οποίο πήγαινε και για τσίπουρα (σ.σ. Μαχητής 14/1/2022, 15/3/2022, 31/3/2022, 12/4/2022 κλπ αλλά και νωρίτερα)!!!

Με αποτέλεσμα να πάνε  ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ του ΥΠΕΧΩΔΕ  στο Δήμο Μύκης για να παραλάβουν το αυτοκίνητο…!

Δείτε τι έγινε στη συνέχεια!!!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ¨Μ", παρενέβη στο ΥΠΕΧΩΔΕ (σ.σ. Τον καλώ να το διαψεύσει εδώ και τώρα…) σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής της Ν.Δ. Σπύρος Τσιλγγίρης και τελικά… το ΥΠΕΧΩΔΕ του άφησε το τζιπ με προσωρινή νέα άδεια για έναν… χρόνο!!!!

Όλα αυτά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στις 24 Μαρτίου 2022.

Στο θέμα αυτό ωστόσο θα επανέρθουμε με συγκλονιστικές λεπτομέρειες, αφού η συγκεκριμένη περίπτωση εκτός του ότι είναι ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ, "ζημειώνει" το δημόσιο χιλιάδες ευρώ, για τα προσωπικά συμφέροντα ενός  Δημάρχου που γράφει για μια ακόμη φορά τους Νόμους στα παλιά του υποδήματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου