ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια


Επειδή καθημερινά δεχόμαστε ερωτήματα από τα μέλη και τους φίλους μας σχετικά με το πότε θα ξεκινήσει η λειτουργία του γραφείου του συλλόγου μας, ενόψει της επαναλειτουργίας του κολυμβητηρίου, και με δεδομένο ότι, όπως μας πληροφορείτε, κάποιοι σύλλογοι έχουν ήδη εγκατασταθεί σε χώρους του κτιρίου του Κολυμβητηρίου και επειδή υπάρχει μάλλον κάποια ελλιπής πληροφόρηση, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής :

Το γραφείο του συλλόγου μας, που βρίσκεται στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ξάνθης, δεν είναι σε λειτουργία λόγω των τεχνικών εργασιών, που πραγματοποιούνται στον χώρο του Κολυμβητηρίου, τα δε προηγούμενα 8 χρόνια λόγω του κλειστού κολυμβητηρίου και των συνεχών βανδαλισμών, όπως γνωρίζετε.

Για να δοθεί από δημοτική αρχή άδεια χρήσης δημοτικού χώρου σε σωματείο θα πρέπει να προηγηθεί σχετική έγκριση του δημοτικού συμβουλίου. Το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας δεν έχει συνεδριάσει με τέτοιο αίτημα μέχρι σήμερα.

Σε κάθε περίπτωση δε επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα ούτε και η επίσημη παραλαβή του έργου της αποκατάστασης του κολυμβητηρίου, οποιαδήποτε παρουσία μας στον χώρο αυτόν θα ήταν μη νόμιμη.

Ο σύλλογός μας αναμένει την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών στον χώρο των γραφείων μας και ενημέρωση από τη Δημοτική Αρχή πότε θα μπορούμε να εγκατασταθούμε πάλι.

Μέχρι τότε δυστυχώς δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε στο γραφείο μας ούτε σε κάποιον άλλο χώρο στο κτίριο του κολυμβητηρίου.

Αναμένουμε ενημέρωση από τη δημοτική αρχή και ελπίζουμε σύντομα να μπορούμε να ενημερώσουμε και όλους εσάς.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για εγγραφές, πληροφορίες στα τηλέφωνα, που σημειώνονται στην ιστοσελίδα μας και στη FB σελίδα μας.

Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας & φυσικά για την υπομονή σας (9ος χρόνος και συνεχίζουμε…!)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου