Την Τετάρτη 6 Απριλίου θα συζητηθεί στη Βουλή το πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια


Με χαρά & ικανοποίηση γνωστοποιείται ότι την Τετάρτη την 6η Απριλίου, ημέρα ιστορική & συμβολική για τον Θρακικό Ελληνισμό, θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων σε επίπεδο Πολιτικών Αρχηγών & κλειστού καταλόγου, το πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης, το οποίο υπερψηφίστηκε με πλειοψηφία και παραδόθηκε (7/12/21) από την Πρόεδρο αυτής, κ.Ντόρα Μπακογιάννη στον Πρόεδρο της Βουλής κ.Κώστα Τασούλα” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης.


“Το πρόσημο της συζήτησης αναμένεται να είναι ελπιδοφόρο, αισιόδοξο & υλοποιήσιμο γιατί θα διατυπωθούν χρήσιμες και πρωτοποριακές πολιτικές προτάσεις, οι οποίες όταν θα αρχίσουν βήμα -βήμα να εφαρμόζονται θα απογειώνουν αναπτυξιακά την περιοχή μας!!

Για πρώτη φορά θεσμοθετείται η συγκρότηση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ- υλοποίησης των προτεινόμενων πολιτικών με την οποία θα ελέγχεται κάθε δύο (2) χρόνια αν η εκάστοτε κυβέρνηση εφαρμόζει- υλοποιεί τις εν λόγω εγκριθείσες πολιτικές!

Η Πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής & η σημερινή κυβέρνηση επιδίωξαν σε κάθε στάδιο της διαδικασίας να υπάρξει διακομματική εθνική συναντίληψη και ενότητα…. αλλά δυστυχώς η Αξιωματική Αντιπολίτευση κυρίως επέλεξε για μια φορά ακόμη τον μονόδρομο, αποδεικνύοντας ότι δεν διαθέτει ‘στοργή’ για την Θράκη!!!

Όντας ο μόνος βουλευτής της ΝΔ στην Θράκη κατά τα έτη 2015-2019 κράτησα “ζωντανό” το όραμα της επανασύστασης της Διακομματικής Επιτροπής για την Θράκη με διαρκείς κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις, ομιλίες συνεντεύξεις κι όχι μόνο παρά την ενοχλητική αδιαφορία της απελθούσας Κυβέρνησης” καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου