Τι κάνει ο Φανουράκης για να βγάλει το...ψωμί τουί! Στον Leon (με την Τουρκική σημαία), ποντάρει και...πάλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Μπορεί ο Γιάννης Ζερενίδης να ήταν αυτός που..  "πλήρωνε" και στον οποίο οφείλει κυρίως την εκλογή του ο Φανουράκης, λόγω της γνωστής ιστορίας με τους ψηφοφόρους του Πούρναλικ που έφερε απο την Θεσσαλονίκη, ωστόσο ο αντ' αυτού αντιδήμαρχος ξεκίνησε απο ...τώρα την...προεκλογική του καμπάνια, με "υπαρχηγό" του και πάλι τον  LeonChiko (Μουσταφά Ογλου Ινάτς)

Χαρακτηριστικές και οι φωτογραφίες με τον Leon στην συναυλία του Πλούταρχου, που δηλώνει "απο τη  ...  κούνια Φανουράκης..."! Ποζάροντας με την....ΤΟΥΡΚΙΚΗ σημαία!

Κύκλοι που γνωρίζουν τι έγινε το βράδυ της πρώτου Σαββάτου των δημοτικών εκλογών 2019 στο Πούρναλικ με την αντικατάσταση ψηφοδελτίων υποψηφίων της ίδιας...  παράταξης Τσέπελη!  (σ.σ. Αφαιρούσαν ψηφοδέλτια ακόμη και της Σοφίας Ψωμά για να βάζουν ψηφοδέλτια του....Φανουράκη!). Λέων πυ την ίδια ώρα ποζάρει και με την ... Τουρκική σημαία!!!

Χαρακτηριστικές λοιπόν οι φωτογραφίες ντοκουμέντο για να δείτε περί τίνος....Φανουράκη πρόκειται!!! Και τι άγχος έχει από τώρα μην μείνει εκτός Δήμου στις επόμενες εκλογές...

Και παραμείνει ΑΝΕΡΓΟΣ!!! Αφού "κουράστηκαν" πλέον Σταυρακάρας, Ζώτος και Αμοιράς να τον "σώζουν" και να εισπράττουν επί χρόνια την αχαριστία του!!! 


Όπως βέβαια όλοι όσοι τον έχουν στηρίξει στα δύσκολά του !!!  

Μόνο που πλέον τον έχουν μάθει όλοι.... Και κυρίως οι ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ του! 

(σ.σ. Μέχρι και στον Γιάννη Ζερενίδη αρχίζει και ρίχνει...λάσπη επειδή κάνει τα νόμιμα, για να εξυπηρετήσει τον μεγαλοεργολάβο Τριμίτζιο...)





Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου