Κομοτηνή: Νέες διακρίσεις για τον Αθλητικό Σύλλογο Δημοκρίτειο

Δεν υπάρχουν σχόλια


Το ΟΠΕΝ ανδρών –γυναικών στην Πορταριά Βόλου πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 26/27-2-2022 στο οποίο συμμετείχε με 11 αθλητές και αθλήτριες ο Αθλητικός Σύλλογος Δημοκρίτειο “Badminton”. Για ακόμα ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα ο Α.Σ. Δημοκρίτειο έδειξε και με την μεγάλη συμμετοχή αλλά και με την ποιότητα των αθλητών του, ότι συγκαταλέγετε επάξια στις ομάδες που πρωταγωνιστούν στο άθλημα.

Ιδιαίτερη αναφορά στην αθλήτρια μας Χριστίνα Μαυροματίδου, που βρίσκετε σταθερά στις ψηλές θέσεις σε κάθε αγώνα, που λαμβάνει μέρος και που κατάφερε να μπει σε 2 ημιτελικούς στο διπλό και μικτό και μια θέση στην 8άδα στο απλό γυναικών σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

“Ευχαριστούμε τους αθλητές και τα σωματεία που συνεργαστήκαμε σε επίπεδο ζευγαριών σε διπλά και μικτά, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους αθλητές μας να αγωνιστούν σε περισσότερους αγώνες” αναφέρουν οι υπεύθυνοι της ομάδας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

1) Χριστίνα Μαυροματίδου, 3η στο διπλό με την Άλκηστη Βασιληκά Πατσαρασλή από τον ΙΑΣΩΝ Θεσσαλονίκης , 3η στο μικτό με τον Αντρέα Μπίτνερ από τον Ο.Α.Γ.Ω Θεσσαλονίκης και θέση 5-8 στο απλό γυναικών.

2) Μαρία Κασάπη στους 16 στο διπλό γυναικών με την Αναστασία – Λουκία Λαμπίδη από την Λιβαδιά , στους 16 στο μικτό και στον 1ο γύρο στο απλό γυναικών.

3) Ελένη Κοκοβίδου 1ος γύρος στο διπλό με την Μαρίνα Μουρατίδου του ΔΙΑ Σιδηροκάστρου , 2ος γύρος στο μικτό.

4) Νίκος Τζεβελεκίδης στους 8 στο διπλό με τον Αντώνη Παπάζογλου από τον Ο.Α.Γ.Ω. Θεσσαλονίκης, στους 16 στο μικτό και στο απλό ανδρών.

5) Ανδρέας Ιορδάνου στον 2ο γύρο στο μικτό με την Γεωργία Παναγιωτακοπούλου από τον ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ Πύργου, στους 16 στο διπλό και στο απλό ανδρών.

6) Πολυχρόνης Δαλακούρας 2ος γύρος στο απλό και στους 16 στο διπλό ανδρών.

7) Άγγελος Καλλιγας 1ος γύρος στο απλό και στο διπλό ανδρών με τον Δημήτρη Τσεκούρα από την ΦΕΡΕΝΙΚΗ Αττικής.

8) Χρίστος Καλλιγάς , 1ος γύρος στο μικτό με την Μαρίνα Μουρατίδου του ΔΙΑ Σιδηροκάστρου , 2ο γύρο στο απλό, στους 16 στο διπλό αντρών.

9) Θανάσης Κασάπης στους 16 στο διπλό ανδρών.

10) Ευάγγελος Στρουμπής 1ος γύρος στο απλό και διπλό ανδρών.

11) Ζαχαρίας Ναούμ , 1ος γύρος στο διπλό και απλό ανδρών, 2ος γύρος στο μικτό.

Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού το πανελλήνιο πρωτάθλημα κ15 και κ19 που όπως όλα δείχνουν θα γίνει το σαββατοκύριακο 19-20 Μαρτίου στο Σιδηρόκαστρο Σερρών
Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου