Αισιόδοξα τα μηνύματα από την επισκεψιμότητα στην Ξάνθη για το τριήμερο της Αποκριάς

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

  •  Μεγάλη επιτυχία και για τις συναυλίες του Δήμου
  • «Αιμοδοτική» αντί για καρναβαλική παρέλαση την Κυριακή

  Μπορεί να μην έχουμε καρναβαλικές εκδηλώσεις, έτσι όπως τις γνωρίζαμε τα προηγούμενα χρόνια, λόγω των υγειονομικών μέτρων που έχουν αποφασιστεί, στο πλαίσιο «θωράκισης» ενάντια στην Covid. Ωστόσο, οι συναυλίες του Δήμου που πραγματοποιούνται για τις ημέρες της Αποκριάς συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του κόσμου, ακολουθώντας, πάντοτε, όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών.

  Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, μέσα σε αυτό το πλαίσιο υπάρχει ενδιαφέρον από επισκέπτες άλλων περιοχών να βρεθούν στην Ξάνθη, κυρίως, το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς, για να απολαύσουν τις ομορφιές της πόλης.


«Δυστυχώς, λόγω της πανδημίας, για μια ακόμη χρονιά, δεν μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε τις καρναβαλικές εκδηλώσεις. Οι συναυλίες, βέβαια, που έχουν πραγματοποιηθεί, δείχνουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά του κόσμου. Παράλληλα, υπάρχει κίνηση στην πόλη για το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς, σύμφωνα με τις κρατήσεις στα ξενοδοχεία της περιοχής. Εκμεταλλευόμενος το τριήμερο, έρχεται κόσμος στην Ξάνθη, περισσότερο για μια εκδρομή, αφού φέτος δεν πραγματοποιούνται οι καθιερωμένες καρναβαλικές εκδηλώσεις…» αναφέρει, σχετικά, ο Δήμαρχος Ξάνθης, κύριος Μανώλης Τσέπελης.


Ενώ, σύμφωνα και με τα όσα αναφέρει ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, κύριος Ηλίας Ασκαρίδης, αισιόδοξα είναι τα μηνύματα από την επισκεψιμότητα στην Ξάνθη για το τριήμερο της Αποκριάς που θα ολοκληρωθεί με την αιμοδοσία της Κυριακής, 6 Μαρτίου.

  Ειδικότερα, μετά τις συναυλίες των ΟΝΙRAMA και GOING THROUGΗ την Παρασκευή, σήμερα, Σάββατο, έρχεται ο Γιάννης Πλούταρχος με μια ακόμη συναυλία στην Ξάνθη. Ενώ, την Κυριακή η «μεγάλη» αιμοδοσία που θα ρίξει ουσιαστικά την αυλαία για φέτος, αφού η καρναβαλική παρέλαση θα αντικατασταθεί από την «αιμοδοτική παρέλαση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου