Αυτοκτονία αστυνομικού στο Άγιο Όρος: «Δεν άντεξε τη μοναξιά» λένε οι πληροφορίες

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες αυτοπυροβολήθηκε με το υπηρεσιακό του όπλο στον Αστυνομικό Σταθμό Χιλανδαρίου στο Άγιο Όρος ένας 40χρονος αστυνομικός, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Οι μοναχοί αποδίδουν την αυτοχειρία του στη μοναξιά και το γεγονός πως σύμφωνα με τα λεγόμενά τους δεν ήθελε εξ αρχής να υπηρετήσει στο συγκεκριμένο φυλάκιο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε μοναχός που εκτελεί χρέη γραμματέα στο Άγιο Όρος η μοναξιά ήταν αβάσταχτη για τον 40χρονο αστυνομικό:

«Κρίμα το παλικάρι τόσο νέο, έφυγε από την ζωή. Όπως έμαθα δεν άντεχε την μοναξιά εκεί στο φυλάκιο που βρισκόταν, στη Μονή Χιλανδαρίου. Το μέρος που ήταν, η αλήθεια είναι πως ήταν αρκετά απομονωμένο. Στο Άγιο Όρος υπάρχουν διάφορα φυλάκια στα οποία υπηρετούν αστυνομικοί. Κάποια είναι απομονωμένα, ξεχασμένα από τον κόσμο. 

Αυτά που βρίσκονται στην Μεγίστη Λαύρα, την Άγια Άννα και το Χιλανδάρι είναι μόνα τους δεν υπάρχουν επαφές με κόσμο» μετέφερε στο protothema.gr και τόνισε: «Ξέρω ότι άλλοι αστυνομικοί θέλουν να πάνε κι άλλοι το αποφεύγουν. Εκείνος μάθαμε πως δεν ήθελε να πάει από την αρχή εκεί. Δυστυχώς είχε αυτό το τέλος».

Η ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες στις 10 το πρωί της Τρίτης (22/3) ο 40χρονος αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε με το υπηρεσιακό του όπλο στον Αστυνομικό Σταθμό Χιλανδαρίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή της σορού του, καθώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών του Κέντρου Υγείας Καρυών, δεν κρατήθηκε στη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου