Ο Δήμος θέλει, αλλά το καλύτερο θα ήταν να μπορεί και να προστατέψει την περιουσία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια


Παιδικές Χαρές, Κολυμβητήριο και Υπαίθριο Δημοτικό Αμφιθέατρο, εδώ και χρόνια καταστρέφονται από ανεγκέφαλους…

  Επί χρόνια λεηλατούσαν και κατέστρεφαν το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ξάνθης, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως δεν λειτουργούσε. Πέρσι το καλοκαίρι τελείωσε η βελτίωση και ανακαίνιση του υπαίθριου Δημοτικού αμφιθεάτρου και κάποιοι φρόντισαν να το καταστρέψουν σπάζοντας τα καινούργια καρεκλάκια.

  Παιδικές χαρές εκτεθειμένες σε καθημερινούς βανδαλισμούς και μέχρι σήμερα, δεν έχει πιαστεί κανένας από τους καταστροφείς.

  Τι να το κάνω άμα ο Δήμος ξοδεύει χρήματα και δεν φροντίζει να περιφρουρήσει την περιουσία του;;; Τι να το κάνω όταν υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν παιδεία και έχουν μάθει να καταστρέφουν τα πάντα που με κόπο κάποιοι άλλοι φτιάχνουν;;; Μια πόλη σε ελεύθερη πτώση. Μια πόλη που οδηγείται στην καταστροφή λόγω έλλειψης παιδείας και όχι μόνο, με ευθύνη των αυτοδιοικητικών της.

  Ναι, εμένα δεν μου αρέσει ο ένας δήμαρχος, σε εσάς δεν αρέσει κάποιος άλλος, όμως κανένας από όλους όσους πέρασαν από τη θέση του Δημάρχου, του Αντιδημάρχου, του προέδρου ή του Δημοτικού Συμβούλου, δεν πήγε να καταστρέψει κάτι που φτιάχτηκε με τα χρήματα των δημοτών. Αυτά τα καταστρέφουν κάτοικοι αυτής της περιοχής και είναι αδιαμφισβήτητο αυτό.

  Η Ξάνθη για να βρει τον χαμένο της εαυτό, δεν χρειάζεται μόνο αυτοδιοικητικούς με πνευμόνια, αλλά γονείς και εκπαιδευτικούς που θα κάνουν τους νέους να εμπεδώσουν την παιδεία που πρέπει…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου