Ρωσία: Αποκάλεσε «ψυχοπαθή» τον Πούτιν και βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια


Ο πρώην σύντροφός της ήταν ο δράστης της δολοφονίας του 23χρονου μοντέλου από τη Ρωσία, που αποκάλεσε «ψυχοπαθή» τον Βλαντίμιρ Πούτιν. 

Μετά από έναν χρόνο, ο δράστης ομολόγησε πως είναι εκείνος, ο οποίος τη στραγγάλισε μέχρι θανάτου στη διάρκεια ενός καβγά, που είχαν για οικονομικούς λόγους.

Η 23χρονη Gretta Vedler έχασε τη ζωή της, έναν μήνα μετά από μια ανάρτησή στα social media, στην οποία αποκαλούσε «ψυχοπαθή» τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

Σχολίαζε πως η προσπάθειά του να ενισχύσει την ακεραιότητα της Ρωσίας θα τελείωνε με κλάματα.

Ο 23χρονος πρώην σύντροφός της, Dmitry Korovin, ομολόγησε έναν χρόνο μετά το αποτρόπαιο έγκλημά του καθώς ήταν εκείνος που την στραγγάλισε μέχρι θανάτου πάνω σ’ έναν καβγά για οικονομικά θέματα.


Η ομολογία αυτή διάλυσε τις υποψίες που υπήρχαν πως η δολοφονία της 23χρονης μπορεί είχε σύνδεση με τις απόψεις της για τον Βλαντίμιρ Πούτιν ή τις πολιτικές της πεποιθήσεις.

Στην ομολογία του ο Dmitry Korovin φέρεται να είπε πως κοιμόταν τρεις νύχτες σ’ ένα ξενοδοχείο με το πτώμα της 23χρονης.

Το έβαλε σε μια βαλίτσα και οδηγώντας περίπου 300 μίλια μακριά στο Lipetsk άφησε την βαλίτσα στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου για περισσότερο από ένα χρόνο!

Για να καλύψει τα ίχνη της κοπέλας και να μην κινήσει υποψίες, δημοσίευε φωτογραφίες της 23χρονης από τις σελίδες της στα Social Media.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου