Έφυγε από τη ζωή ο Βύρωνας Καζακίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια


“Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του αείμνηστου μέλους μας Βύρωνα Καζακίδη, ο οποίος είχε σημαντική παρουσία και προσφορά στις δραστηριότητές του Συλλόγου μας” αναφέρει η συλλυπητήρια επιστολή του Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης .

Να σημειώσουμε ότι ο Βύρωνας Καζακίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών και ήταν μέλος του Δ.Σ. του Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης ενώ είχε διατελέσει και Αντιπρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης.

Η Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΚΛΑ αναφέρει:

“Ο Βύρων Καζακίδης, ο δικός μας Βύρων, «έφυγε» σήμερα μετά από πολύχρονη ασθένεια. Πιστός φίλος της Κινηματογραφικής μας Λέσχης και σημαντικό της στέλεχος από το 1998 έως το 2008, την υπηρέτησε με αυταπάρνηση από διάφορες θέσεις τους Δ.Σ. (μέλος, αντιπρόεδρος, ταμίας).

Εργατικός, ενθουσιώδης, αλληλέγγυος κατέγραψε μια σημαντική πορεία στην ιστορία της Κ.Λ.Α. Πάντοτε παρών στη διεκπεραίωση των προβολών και των φεστιβάλ, πάντοτε πρώτος στις κάθε είδους εκδηλώσεις και τα πάρτι που διοργάνωνε η λέσχη , έβαζε με αγάπη, με σεβασμό και έμπνευση τη δική του καλλιτεχνική πινελιά για να είναι όλα όσο το δυνατόν πιο όμορφα, πιο σωστά οργανωμένα, πιο άρτια από κάθε άποψη”.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι στο Σουφλί.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου