Anonymous: «Ξεσηκωθείτε και απομακρύνετε τον Πούτιν»

Δεν υπάρχουν σχόλια


Με μήνυμά τους, η ομάδα των χάκερ, πασίγνωστοι πλέον ανά τον κόσμο, ως Anonymous, καλούν εκ νέου τον ρωσικό λαό να ξεσηκωθεί και να απομακρύνει τον Βλάντιμιρ Πούτιν από την εξουσία.

«Είστε παγιδευμένοι πίσω από ένα σιδερένιο παραπέτασμα προπαγάνδας, με την κυβέρνησή σας να προσπαθεί να σας εμποδίσει να συμμετάσχετε στη διεθνή συζήτηση, από φόβο για το τι μπορεί να μάθετε.

Το καθεστώς του Βλαντιμίρ Πούτιν διαπράττει εγκλήματα πολέμου με την πρόσφατη εισβολή του στην Ουκρανία, η οποία έχει προκαλέσει τεράστια προσφυγική κρίση και αμέτρητους θανάτους.

Είναι μια τρομερή κατάσταση, στην οποία σας έχουν βάλει, αλλά η μόνη σας επιλογή για να αποτρέψετε την επικείμενη οικονομική κατάρρευση και τον πιθανό παγκόσμιο πόλεμο, είναι να λάβετε μέτρα για να αντισταθείτε στον πόλεμο και στο καθεστώς του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Πούτιν θυσιάζει τον ρωσικό πληθυσμό.

Σε αυτό το σημείο, ο πιο ειρηνικός τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε να τελειώσει αυτή η σύγκρουση θα ήταν να ξεσηκωθεί ο λαός της Ρωσίας ενάντια στον Πούτιν και να τον απομακρύνει από την εξουσία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου