Τρία tips για Android συσκευές

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Ακόμη και να έχει περάσει η μπογιά του, αυτές είναι κάποιες ρυθμίσεις που μπορεί  να κάνει ένας χρήστης Android συσκευής προκειμένου το smartphone του να γίνει πιο λειτουργικό και γρήγορο.

Για τη βελτίωση της ζωής της μπαταρίας

Η μπαταρία εξαντλείται πολύ γρήγορα και δε βγαίνετε από το σπίτι χωρίς φορτιστή ή powerbank; Αν πάτε στις ρυθμίσεις οθόνης, επιλέξετε τη φωτεινότητα και δεν της επιτρέπετε να προσαρμόζετε αυτόματα, αλλά το κάνετε χειροκίνητα, θα «σωθείτε». Μάλιστα, καλό είναι να τη διατηρείτε πάντα κάτω από το 50% – όσο πιο φωτεινή είναι η οθόνη, τόσο περισσότερη μπαταρία χρησιμοποιεί.

Για ομορφότερη οθόνη

Κατεβάζετε εφαρμογές, η οθόνη γεμίζει, δημιουργείτε φακέλους, εξακολουθεί να είναι γεμάτη και, κακά τα ψέματα, όχι όμορφη.

Αν πάτε στις ρυθμίσεις της αρχικής οθόνης, θα βρείτε την επιλογή «προσθήκης εικονιδίου στην οθόνη» ή «προσθήκης εφαρμογών στην οθόνη». Θα το απενεργοποιήσετε και οι εφαρμογές που κατεβάζετε, θα πάψουν να κρύβουν το φόντο σας.

Για να μην το χάνετε ποτέ

Εντάξει, ποιος δεν έχει χάσει το κινητό του στο σπίτι, έχει πάρει τηλέφωνο από άλλη συσκευή για να θυμηθεί ότι τελικά το smartphone είναι στο αθόρυβο…

Για να μη χάσετε ποτέ το κινητό σας, ενεργοποιήστε το χαρακτηριστικό «Find My Device» της Google. Συνήθως, βρίσκεται στις ρυθμίσεις ασφαλείας της συσκευής.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επισκεφθείτε το android.com/find από οποιονδήποτε υπολογιστή, tablet ή κινητό, να δημιουργήσετε λογαριασμό και να ξέρετε ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου