Αρμοδιότητα Μέτιου το «τρενάκι»! Σε «γεύματα», «φώτο» και λεζάντα» να... βρισκόμαστε Τσέπελης και Σοφία Ψωμά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ενώ στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας ΑΜΘ και του τουριστικού της τομέα βρίσκεται το περίφημο πλέον «τρενάκι» που θα προβάλλει και τα ΤΕΜΠΗ του Νέστου, σε λόγια να... βρισκόμαστε, μετά το γεύμα εργασίας στο Παρανέστι Δράμας –αλήθεια πόσο στοίχησε το τραπέζι κύριε Δήμαρχε;- Δήμαρχος Τσέπελης και Γραμματέας Σοφία Ψωμά, παραβρέθηκαν σε... 2ο γεύμα εργασίας, αυτή τη φορά στη... Δράμα, όπου αυτή τη φορά μας είπαν ότι, «θα δρομολογήσουν το περίφημο... τραινάκι Τοξότες-Σταυρούπολη – Παρανέστ ι- Δράμα!!!

Αυτή τη φορά μάλιστα πήραν μαζί τους και τον διοργανωτή «μαϊμού-επετείων γάμου» και αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Πάνο Αμβροσιάδη!!!

Αναλυτικά το νέο δελτίο τύπου του... δεύτερου γεύματος εργασίας, που προφανώς θα... “τριτώσει» στη Ξάνθη!!!!

Τουτέστιν πληρώνουν οι δήμοι για να διοργανώνουν... γεύματα εργασία οι τρεις δήμαρχοι, ενώ υπενθυμίζω για μια ακόμη φορά ότι, «εδώ και τρία χρόνια περίπου, ουδέποτε συνεδρίασε η Επιτροπή ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Δήμου Ξάνθης»!!!

Και ιδού το...ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΝΟ 2:

«Στολίδι για τη Δράμα και την ιστορία της είναι το Μουσείο Τρένων, το οποίο δημιουργήθηκε με την αγάπη και το μεράκι ανθρώπων που αφιέρωσαν τη ζωή τους στα τρένα και στον ίδιο τον άνθρωπο.

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Δράμας Χριστόδουλου Μαμσάκου, οι Δήμαρχοι Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης και Παρανεστίου Αναστάσιος Καγιάογλου επισκέφτηκαν τον χώρο όπου στεγάζεται προσωρινά το Μουσείο και είχαν μια πολύ ουσιαστική συζήτηση, με τον Πρόεδρο του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου (ΜΕΑΣ) ΗΦΑΙΣΤΟΣ, Παναγιώτη Μακρόπουλο, τους Εφόρους του ΔΣ Μιχάλη Βασιλειάδη, Στράτο Τσεπίλη και τους Εθελοντές των εργασιών Παύλο Τζιβανόπουλο και Κωνσταντίνο Βούλκο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Γενικοί Γραμματείς των Δήμων Ξάνθης Σοφία Ψωμά και Παρανεστίου Θωμάς Δασκάλου, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Παιδείας Δήμου Ξάνθης Παναγιώτης Αμβροσιάδης και ο Διευθυντής της Αναπτυξιακής Δράμας. Μανώλης Χατζόπουλος.

Με συντονισμένες δράσεις προγραμματίζεται η συνεργασία των τριών Δήμων και με φορείς, όπως ο ΜΕΑΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ, που τα ενεργά του μέλη με εθελοντική διάθεση προσφέρουν στον τόπο.

Πρόθεση των δημάρχων να κυκλοφορήσει ένα τουριστικό τρένο στη διαδρομή, Δράμα - Παρανέστι – Σταυρούπολη – Τοξότες - Ξάνθη.

Οι Δήμαρχοι Ξάνθης, Δράμας και Παρανεστίου συνεργάζονται άριστα και σύντομα θα ανακοινωθούν κοινές -στοχευμένες και ουσιαστικές- δράσεις, για την τουριστική ανάπτυξη των τριών περιοχών».

(σ.σ. Τελικά υποκλίνομαι στον Μέτιο. Κάτι ήξερε και "καθάρισε" τον Μαμσάκο απο Πρόεδρο της ΔΙΑΜΑΘ!! Για να έχει...."αρχηγό" τον Τσέπελη...)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου