«Πόλεμος» μηνύσεων μεταξύ Αλέξη Κούγια και ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια


«Πόλεμο» μηνύσεων ανοίγουν ο Αλέξης Κούγιας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο γνωστός ποινικολόγος, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, καταθέτει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση. Με μήνυση για ψευδή καταμήνυση απαντούν από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

«Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου και αγωγή αποζημιώσεως 100.000€ από κάθε πρόσωπο που αποτελεί μέλος της διοίκησης ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε σήμερα ο επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιος Κούγιας για την αηδιαστική στο περιεχόμενο και τη σκοπιμότητα ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την οποία δημοσιοποίησε ο επίσημος υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ για λογαριασμό και εν ονόματι της επίσημης ΠΑΕ ΠΑΟΚ», αναφέρει η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του γνωστού ποινοκολόγου.

Όπως σημειώνεται, η αγωγή κατατέθηκε εις βάρος τόσο του επισήμου εκπροσώπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και κατά όλων των μελών του ΔΣ και συγκεκριμένα κατά των: Σαββίδη Ιωάννη, Γκαγκάτση Χρυσοστόμου, Goncharova Maria, Παπαδόπουλου Δημοκράτη, Κούκιου Τρύφωνα, Davidian Artur, Σαββίδη Γεωργή, Κυριάκου Κυριάκου και Χρυσοχόου Ευαγγέλου, κατ’ εντολή των οποίων έγινε «η αηδιαστικού περιεχομένου δημοσίευση».

«Μήνυση και αγωγή θα κατατεθεί και κατά όλων των ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν την αηδιαστικού περιεχομένου δημοσίευση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Μήνυση υποβάλει και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Από την πλευρά τους, τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα υποβάλουν μήνυση κατά του κ. Κούγια για ψευδή καταμήνυση.

Μάλιστα, η ΠΑΕ προμήνυσε ότι θα κατατεθούν εναντίον του μηνύσεις και για όλα αυτά που έχει πει τις τελευταίες μέρες σε τηλεόραση, ραδιόφωνα, ιστοσελίδες και εφημερίδες, ενώ θα αποσταλεί στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών το υλικό που έχει συλλεχθεί για τις προβλεπόμενες πειθαρχικές κυρώσεις και αίτηση για την αφαίρεση της άδειάς του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου