Συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση: Διέφυγε από την Ελλάδα 20χρονος Αλβανός

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Το… έσκασε. Για να γλιτώσει τη σύλληψη, 20χρονος Αλβανός, που συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Άλκη Καμπανού, διέφυγε από την Ελλάδα!

Ασχημη εξέλιξη.

Σύμφωνα με τα μεταφέρει σε αποκλειστικό της ρεπορτάζ, η ιστοσελίδα thestival, ο δράστης πέρασε τα ελληνοαλβανικά σύνορα την Πέμπτη (3/2).

Τί αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ;

«Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν χθες (4/2) το μεσημέρι.

Όταν αναζήτησαν το όνομά του στη βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ. διαπίστωσαν με έκπληξη ότι το προηγούμενο βράδυ ταξίδεψε για την Αλβανία

Ο 20χρονός είναι στενός φίλος του 23χρονου Αλβανού, που έχει συλληφθεί και κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία του Άλκη.

Οι δυο τους ανήκουν στον ίδιο σύνδεσμο οπαδών.

Τον Μάρτιο του 2019 είχαν επιτεθεί από κοινού σε δύο οπαδούς του Άρη, στο ίδιο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης.

Τότε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους τον είχε ταυτοποιήσει ως δράστη για την επίθεση και σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία.

Για τον 20χρονο θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης».

πηγή: thestival

Κούγιας: «Φοβάμαι ότι φυγάδευσαν τους δράστες»

Την ίδια στιγμή, αίσθηση προκαλούν και οι τοποθετήσεις του Αλέξη Κούγια.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην «Livesport» εξέφρασε φόβους πως δεν θα εντοπιστούν εύκολα οι υπόλοιποι δράστες. «Ακόμα δεν έχουν γίνει άλλες συλλήψεις, εκτός του 23χρονου και εύχομαι να μην δικαιωθεί ο Καρυπίδης, που μου είπε ότι θα το φορτώσουν σε αυτόν τον Αλβανό που συνέλαβαν και οι άλλοι θα την κοπανήσουν», είπε αρχικά ο γνωστός ποινικολόγος.

«Προσωπικά, φοβ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου