Άννα Μαρία στον Σιαμπάν Μπαντάκ: Καμία δικαιολογία δεν είναι αρκετή, για το αίσχος της παρανομίας που υποστηρίζετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ! ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;

*Εύλογο το ερώτημα μας. Τι γίνονται όλα τα καθημερινά περιστατικά; πως τα αντιμετωπίζετε; Τα ζώα που υπάρχουν ήδη στο κυνοκομειο σας έχουν εμβολιαστεί; πως; με τι εμβόλια; Αυτό το γνωρίζετε ότι είναι εγκληματικό και παράνομο και εξακολουθείτε να συνεχίζετε. Καμία δικαιολογία πλέον δεν είναι αρκετή για το αίσχος της παρανομίας που υποστηρίζετε.

ΚΑΘΑΡΑ και σταράτα τα είπε  για μια ακόμη φορά η Πρόεδρος του Φιλοζωϊκού Συλλόγου «Αδεσποτούλια Ξάνθης» Άννα Μαρία Ζαφειριάδου στον αρμόδιο αντιδήμαρχο καθαριότητας και αδέσποτων κ.Σιαμπάν Μπαντάκ, καταγγέλλοντάς τον ότι κοροϊδεύει τους πολίτες της Ξάνθης για τις στειρώσεις των αδέσποτων, καθώς –όπως αποκαλύπτει- από τον Αύγουστο του 2021 ο Δήμος Ξάνθης δεν έχει πρόγραμμα!!!

«Εύλογο το ερώτημα μας. Τι γίνονται όλα τα καθημερινά περιστατικά; πως τα αντιμετωπίζετε; Τα ζώα που υπάρχουν ήδη στο κυνοκομειο σας έχουν εμβολιαστεί; πως; με τι εμβόλια; Αυτό το γνωρίζετε ότι είναι εγκληματικό και παράνομο και εξακολουθείτε να συνεχίζετε. Καμία δικαιολογία πλέον δεν είναι αρκετή για το αίσχος της παρανομίας που υποστηρίζετε, αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή της.

Αναλυτικά η επιστολή:

  • «Κύριε Δήμαρχε
  • Κύριε Μπαντακ

Δεχόμαστε καθημερινά μηνύματα και τηλεφωνήματα για κουτάβια μέσα στην πόλη και στα περίχωρα. Το τηλέφωνο μας δεν σταματάει να χτυπάει για περιστατικά, όταν λέμε ενημερώστε το δήμο οι απαντήσεις που παίρνουμε είναι προσβλητικές για το δήμο μας. Θηλυκά με κουτάβια, έγκυες και ετοιμόγεννες σκύλες γυρνάνε μέσα στην πόλη εδώ και μήνες!! Οι πολίτες που ενδιαφέρονται παίρνουν τηλέφωνο και τους ” κοροϊδεύετε” ότι θα στειρωθούν?

Πολίτες προσπαθούν να βοηθήσουν και εσείς γυρίζετε την πλάτη σας στο πρόβλημα; Πότε θα ξεκινήσετε ??

Όταν γεμίσει η πόλη με περισσότερα αδέσποτα?

Τι περιμένετε; Μη αναρωτιέστε για τις επιθέσεις, των ζώων στα αυτοκίνητα. Από τον Αύγουστο του 2021 η πόλη μας δεν έχει πρόγραμμα!!! Αυτό αυτόματα ακυρώνει τις προηγούμενες στειρώσεις.

Γιατί γνωρίζετε για να μπορέσει να λειτουργήσει η λογική των στειρώσεων πρέπει να έχει συνέπεια και συνέχεια.

Το μισό χρόνο λοιπόν που δεν υπάρχουν στειρώσεις οι γέννες διπλασιάστηκαν, χωρίς εμβόλια υπήρχαν θάνατοι κουταβιών και χωρίς ιατρικές πράξεις θάνατοι πολλών άρρωστων σκύλων που μπορούσαν να είχαν σωθεί.

Εύλογο λοιπόν το ερώτημα μας. Τι γίνονται όλα τα καθημερινά περιστατικά; πως τα αντιμετωπίζετε; Σαφέστατο επίσης ερώτημα είναι τα ζώα που υπάρχουν ήδη στο κυνοκομειο σας έχουν εμβολιαστεί; πως; με τι εμβόλια; Αυτό το γνωρίζετε ότι είναι εγκληματικό και παράνομο και εξακολουθείτε να συνεχίζετε. Καμία δικαιολογία πλέον δεν είναι αρκετή για το αίσχος της παρανομίας που υποστηρίζετε.

Να σημειωθεί ότι περιμέναμε να γίνει κάτι άμεσα και δεν σας ενοχλήσαμε.

Οι στειρώσεις κύριε Μπαντακ δεν γίνονται για να λέμε ότι κάνουμε διαχείριση!! Είναι μαθηματικό απλό θέμα που δεν πρέπει να σταματάει!! Ο νόμος είναι σαφής, Δεν αναφέρεται στο πότε μπορεί ο εκάστοτε δήμος!

Ο Δήμος είναι υποχρεωμένος και εμείς σαν δημότες πρέπει να επαινούμε τι λειτουργεί σωστά στην πόλη μας και τι πρέπει να καταγγέλλουμε για να διορθώσουμε την κατάσταση πριν είναι αργά

  • Παρακαλώ Ενημερώστε αρμοδίως και άμεσα.
  • Εν αναμονή ενεργειών σας

Ζαφειριαδου Άννα Μαρία

– Πρόεδρος Φιλοζωικού συλλόγου

«Αδεσποτουλια Ξάνθης»»

-Εμείς με βάση την παραπάνω καταγγελία απλά θα ρωτήσουμε. 

-Ένας Εισαγγελέας για τον επιχειρηματία  αντιδήμαρχο  Σιαμπάν Μπαντάκ που εμ πληρώνετε, εμ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ και δεν κάνει τίποτα;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου