Ποιοί "σαμποτάρουν" τον Θάνο Πλεύρη στη Θράκη; Τραγέλαφος με την "επιστράτευση" (!) του γιατρού Βασίλη Παπαδόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

*Είναι γνωστό σε όλους οτι ο  Θάνος Πλεύρης είναι ιδιαίτερα δημοφιλής ως πολιτικός εδώ και πολλά χρόνια στη Θράκη και ιδιαίτερα στη Ξάνθη.  Τον αγαπάνε και τον εμπιστεύονται οι πολίτες. Τι συμβαίνει λοιπόν με τις ..."τρικλοποδιές" που δέχεται;

Είναι γνωστό οτι ο νυν Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, έχει δεσμούς με τη Ξάνθη και τη Θράκη γενικότερα, όπου μάλιστα είναι και ιδιαίτερα δημοφιλής ως πολιτικός εδώ και χρόνια. 

Απο την περίοδο που ακόμη ήταν βουλευτής στο ΛΑΟΣ, ο Θάνος Πλεύρης ξεχώριζε για την σοβαρότητα, την αξιοπιστία αλλά και ευαισθησία του για την περιοχή μας. 

Αυτά ωστόσο που συμβαίνουν ειδικά στον τομέα Υγείας στο Νομό Ξάνθης, εκτός απο "περίεργα" σε αρκετές περιπτώσεις -όπως για παράδειγμα η υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Αβδήρων που κινητοποίησε όλο Νομό, την ίδια ώρα που κατά περίεργο "τρόπο" ανακαλούνταν η ίδια ακριβώς απόφαση μέσα σε λίγες ώρες  για το Κέντρο Υγείας Φερών (!) που θύμιζε "ρουσφετολογική" παροχή, η συνεχιζόμενη ΜΗ λειτουργία της ΜΕΘ  που καταγγέλθηκε και απο τους Νοσοκομειακούς γιατρούς του γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη του Προέδρου Γιώργου Γεωργίου στην "Ανοιχτή γραμμή" και η περίφημη " δωρεά" μονάδας οξυγόνου απο το Τουρκικό κόμμα DEB (σ.σ. 

Σε ένα Εθνικό νοσοκομείο όπως αυτό της Ξάνθης!!!...) και που επί ένα χρόνο, ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ μάλιστα ποτέ (!) κι ας ξοδεύτηκαν παράλληλα χιλιάδες ευρώ και απο το Δήμο Ξάνθης για να υπηρετηθούν σκοπιμότητες που εξυπηρέτησαν μόνο το ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ της Κομοτηνής, ενώ η συγκεκριμένη μονάδα δεν χρειάζοντανκαι δεν ζητήθηκε ποτέ απο την Διοίκηση του Νοσοκομείου Ξάνθης -και ειδικά απο τον πανηγυρίζοντα επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του DEB Χουσείν Μπαλτατζή, έχουν δημιουργήσει "θέματα", για τα οποία ωστόσο σε καμιά περίπτωση, δεν φταίει και δεν ευθύνεται ο νυν Υπουργός Υγείας!

Μέχρι που ήρθε -την περασμένη εβδομάδα- η επιστράτευση 10 ιδιωτών γιατρών για το Νοσοκομείο Ξάνθης -ενώ στα Νοσοκομεία Αλεξανδρούπολης, Καβάλας για τον ίδιο λόγο έγινε επιστράτευση 1-2 γιατρών, για το Νοσοκομείο Κομοτηνής κανενός κλπ- όπου δημιουργήθηκε πραγματικός "τραγέλαφος" αφού μεταξύ αυτών, ήταν και η...επιστράτευση του νυν Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής  του Νοσοκομείου Ξάνθης και ιδιαίτερα δημοφιλή γιατρού, του Βασίλη Παπαδόπουλου!!!!

Δηλαδή "επιστράτευσαν" -απίστευτο και μη...σοβαρό φυσικά!- έναν γιατρό που εδώ και μήνες όχι μόνο έχει κλείσει το ιατρείο του αλλά ήδη το έχει νοικιάσει και υπηρετεί με μοναδική συνέπεια το ΕΣΥ και το Νοσοκομείο Ξάνθης!!!! Και είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία και γιατί εκλέχτηκε πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος.

Και παράλληλα σύμφνωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας επιστρατεύτηκε  και μια γιατρός παθολόγος, η οποία αν δεν κάνουμε λάθος υπηρετεί την Ελληνική Αστςυνομία και βρίσκεται στο Εξωτερικό. 

Μάλιστα για τις συγκεκριμένες 10 "επιστρατεύσεις" ιδιωτών γιατρών παθολόγων της πόλης μας, μίλησε στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 και ο Πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου  Ξάνθης Τάσος Καραδέδος, εκφράζοντας κι αυτός την έκπλήξή του και για τον αριθμό των ιδιωτών γιατρών που επιστρατεύτηκαν -σε σχέση και με τα κρούσματα covid-19 που νοσηλεύονταν στο Γεν. Νοσοκομείο Ξάνθης την συγκεκριμένη χρονική περίοοδο αλλά και  τις επιστρατεύσεις στα άλλα Νοσοκομεία της Περιοχής , αλλά και την "περίπτωση" του Βασίλη Παπαδόπουλου που εξέθεσε βαρύτατα τκαι το Υπουργείο Υγείας και την Κυβέρνηση...

Το ερώτημα λοιπόν που γεννάται, γιατί απο τη συγκεκριμένη ιστορία εκτίθεται χωρίς λόγο ο νυν Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρος και μάλιστα σε μια περιοχή που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός, έχοντας ...πλήρη άγνοια των παραπάνω τραγελαφικών καταστάσεων!!!;;;

Περιμένουμε λοιπόν την επίσημη απάντηση του Διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ.Τσαλικάκη, που κατά σύμπτωση, είναι και αυτός που εντός ολίγων ωρών (!) ανακάλεσε την απόφασή Του για το Κέντρο Υγείας Φερών ενώ την "διατήρησε" για το Κέντρο Υγείας Αβδήρων, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους του Νομού μας, λες και άλλη Θράκη είναι οι Φέρες κι άλλη ο Δήμος Αβδήρων!

Ενώ φέρει και την σοβαρότερη ευθύνη φυσικά και για την υπερσύγχρονη αλλά εδώ κι έναν χρόνο ...."κλειστή" ΜΕΘ Ξάνθης (7 κλινών), που είναι προσφορά μάλιστα ΙΔΙΩΤΩΝ!!! 


 ( σ.σ. Αλήθεια, η περίεργη "δωρεά" του Τουρκικού Κόμματος DEB για το Νοσοκομείο Ξάνθης, για την οποία τόσο πολύ θριαμβολόγησε μάλιστα ο επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του κ.Χουσείν Μπαλτατζή, μετά τον Πανελλήνιο ντόρο που δημιουργήθηκε....έγινε δεκτή ή όχι απο την 4η ΥΠΕ, ακόμη κι αν "εμπλέκεται" ο γνωστός γαι τις σχέσεις του με το Τουρκικό Προξενείο και τον "Ψευτουμουφτή" Ξάνθης Δήμαρχος Τσέπελης; Γιατί η "σιωπή" ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση, μόνο..."χρυσός" δεν είναι φυσικά! Η φώτο απο το DIPLOMACY μιλάει μόνη της άλλωστε...Και προσέξτε και κάτι με τις ημερομηνίες. Στις 3 Δεκεμβρίου  2020 με το χαρακτήρα του....κατεπείγοντος έγινε η συγκεκιμένη δωρεά της Μονάδας Οξυγόνου..! Λειτούργησε ποτέ κύριε Υπουργέ της Υγείας;;)



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου