ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ «ΦΥΓΟΥΝ», ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ… ΦΥΛΑΚΗ ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

«ΒΟΥΤΥΡΟ» ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ Ι. ΚΑΜΑΡΙΔΗ

ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΙ «ΨΗΦΙΖΕΙ» Η ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ… ΑΝΗΜΕΡΩΤΗ!

Ένα σχόλιο για το μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ και μηχανικό Ελένη Χατζηγεωργίου η οποία γνωρίζει πόσο εκτιμώ τους αγώνες της για τους Κύπριους και τα Εθνικά θέματα, μέχρι εκεί ωστόσο…! Καθότι είναι παντελώς άσχετη δυστυχώς με τα θέματα της ΔΕΥΑΞ, αφού το μόνο που κατάφερε ήταν να μην πηγαίνει στη θέση της… ο αναπληρωματικός Μαρίνος Σδρέβανος, που μπορούσε και τους ΗΛΕΓΧΕ!!

Δικαίωμά της λοιπόν να ψηφίζει ότι θέλει κι όπως θέλει στις συνεδριάσεις του Ιπποκράτη Καμαρίδη στη ΔΕΥΑΞ…

Επιμένω ωστόσο ότι «είναι εντελώς ανημέρωτη για τα θέματα της ΔΕΥΑΞ, δεν γνωρίζει τίποτα από το «παρελθόν» ή τις συνεχείς απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ του Προέδρου σε «εκλεκτή»του εταιρεία με οφσόρ μάλιστα και στην… Κύπρου!

Και το χειρότερο όλων… Αμφιβάλω και αν ζήτησε κάποια ενημέρωση από τον πρώην Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Μαρίνο Σδρέβανο, ώστε να «γνωρίζει» και τι συμβαίνει γύρω από την εταιρεία!! Και θα ‘χει προφανώς τους λόγους της σε αυτό…!

-Ελένη, καλή και δυναμική… Αλλά και σε άλλο… «κόσμο» δυστυχώς… Μπήκες εσύ και είναι εκτός ο Σδρέβανος που ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ τον Πρόεδρο Ι. Καμαρίδη…! 

-Ας όψεται  ωστόσο ο πρώην Δήμαρχος Μπάμπης.

(σ.σ. Κι όσο για την απούσα από τις συνεδριάσεις  της ΔΕΥΑΞ της υποτιθέμενης παράταξης Δημαρχόπουλου Ελισάβετ Παυλίδου, αφού δεν παρίσταται, τουλάχιστον ας πηγαίνει η  αναπληρωματική της Σοφία Παππά της παράταξης Λύρατζη. Τόσο δύσκολο είναι;). 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου