Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ «4»: ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ «ΦΥΓΟΥΝ», ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ… ΦΥΛΑΚΗ ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Το ότι η σημερινή διοίκηση Τσέπελη καταρρέει κυριολεκτικά και  ειδικά αυτοί που την «ζουν» από κοντά και δεν εννοώ μόνο τους υπαλλήλους που δεν συμπεριλαμβάνονται στους «εκλεκτούς», αλλά και πολλούς στενούς συνεργάτες του σημερινού Δημάρχου Ξάνθης είναι πασιφανές!

Είναι δηλαδή θέμα  χρόνου να εκδηλωθούν –να δείτε το 2022 τι ανατροπές και ρήξεις θα έχουμε…- και οι εσωτερικές αντιδράσεις, σε συνδυασμό με τις  δικαστικές υποθέσεις που σύντομα θα φτάσουν στο ακροατήριο.

Από κει και μετά όμως, σαφέστατα ευθύνες φέρει και η ανύπαρκτη αντιπολίτευση  που όχι μόνο τα περιμένει όλα από τους άλλους, αλλά και έχει το θράσος να βάζει… «πλάτες» και να το υπερηφανεύεται μάλιστα γι' αυτό, σε κραυγαλέες παρανομίες, προφανώς γιατί έτσι νομίζει, δηλαδή  ως… Πόντιος Πιλάτος δεν ακούει, δεν αντιδρά και περιμένει η νυν δημοτική αρχή να "πέσει" μόνη της, ως "ώριμο φρούτο"!

Και στο ρεζουμέ των εξελίξεων...! Μας είναι ωστόσο παγερά αδιάφορο τι θα πράξουν οι Μελισσόπουλος, Λύρατζης, Παπαχρόνης και οι υπόλοιποι!

Γιατί μας δεν έχει σημασία να «φύγουν» αυτοί για να έρθουν οι…»άλλοι»!

-Αλλά να πάνε ΦΥΛΑΚΗ τα λαμόγια και αυτοί που μπήκαν στο Δήμο παίρνοντας… «δανεικά» και σήμερα –μέσα σε ούτε δυόμιση χρόνια δηλαδή- να  κάνουν επίδειξη πλουτισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου