Η ΑΝΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΟΦΙΑ ΨΩΜΑ! ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΑΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Η Γεν. γραμματέας του  Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά, ή θεωρεί ότι η ανοχή είναι αδυναμία, ή πιστεύει ότι ο Δήμαρχος Τσέπελης είναι τόσο ισχυρός και έχει τέτοια δύναμη, ώστε μπορεί να κάνει ότι θέλει και θα παραμένει πάντα στο απυρόβλητο…!

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν είναι αληθές και για να είμαι ειλικρινής, μάλλον παρεξήγησε και τις καλές μας προθέσεις αλλά και τις… αντοχές μας απέναντι στα πρωτοφανή φαινόμενα που ζούμε με την ίδια μάλιστα, αντί να αρκείται στα εκ του Νόμου καθήκοντά της, να προκαλεί κιόλας τη νοημοσύνη μας!!!

Χθες της στείλαμε λοιπόν ένα απλό μήνυμα. Ότι μπορεί να τυγχάνει μιας περίεργης «ασυλίας» και από την αντιπολίτευση, δεν είναι δυνατόν όμως να λειτουργεί σε βάρος του Δήμου και των δημοτών, ενώ είναι τόσο προνομιούχα!!!

Περιμένουμε λοιπόν απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματά μας:

1.Τι απευθείας αναθέσεις έχει πάρει το λογιστικό της γραφεία (στο όνομα των συνεταίρων της φυσικά…) από το Δήμο Ξάνθης από 1/9/2019 μέχρι και σήμερα..!

2.Υπό ποια αρμοδιότητα, είναι αυτή που καθορίζει ακόμη και τις ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ στα τοπικά ΜΜΕ!!!

3.Είναι νόμιμο, ή μήπως είναι παντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΟ παράλληλα με τη θέση της γραμματέως του Δήμου Ξάνθης, παράλληλα να βρίσκεται και στο λογιστικό της γραφείο;

(σ.σ. Και ξέρει ότι γνωρίζουμε ότι από το λογιστικό της, είναι σαν να μην… έφυγε ποτέ! Κι όπως λέει ο λαός, χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει…).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου