ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΕΓΓΕΛΙΔΗ! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ..!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Σας έχουμε υποσχεθεί ότι λίαν συντόμως θα σας δώσουμε απάντηση, τι ήταν αυτό που ανάγκασε τον  Γιάννη Τσεγγελίδη κι εκεί που σε καθημερινή βάση έκανε επαφές κι έρχονται στη Ξάνθη και μιλούσε για τα «σκάνδαλα» του Δήμαρχου Τσέπελη… ξαφνικά έκανε στροφή 180 μοιρών κι ούτε μιλάει, ούτε λαλάει, ενώ έχει πλέον επαφή μόνο με τον Φανουράκη και την Ελίντα…!

Και φυσικά θα πάρετε απαντήσεις  και στα ερωτήματα που ο ίδιος έθετε επί δυο μήνες στον Δήμαρχο Τσέπελη!

Προς το παρόν πάντως δεν σηκώνει τα τηλέφωνα κι όσοι θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί του, το κάνουν δια μέσω του… γιου του!!! Ο οποίος δεν κλείνει πάντως το κινητό…

Αλλά και δεν απαντάει στο ερώτημα που του έχουμε θέσει Έγινε τελικά δεκτή η παραίτησή του από τον Δήμαρχο Τσέπελη… ή όλα τελικά ήταν «στημένα»;;; Κι έγιναν απλά για να πάρει, όχι αυτά που ζήτησε… αλλά ένα «κομμάτι» καλύτερο από αυτό που είχε πάρει μέχρι ξεκινήσει το σκληρό ροκ κατά του Τσέπελη και της Χατζογλίδου!

(σ.σ. Τελικά Γιάννη, γιατί... έφυγε ο Τσέπελης από τη Φωνή της Αμερικής; Πες μας αυτό που ξέρουμε όλοι μας, αλλά και αυτά που έμαθες και από το Δήμο Νέστου για την ΔΕΥΑΞ του Ιπποκράτη Καμαρίδη… Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία όλοι μας).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου