«ΒΟΜΒΑ» Με υπογραφή ΛΕΠΙΔΑ! Υποστηριχτής των συμφερόντων της ΔΕΥΑ Νέστου, ΔΕΝ ισχύει η δικαστική διαμάχη έλεγε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

  



-ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ: Προεκλογικά ο Δήμαρχος Τσέπελης μας έλεγε ότι αν εκλεγεί θα «τελειώσει» την Τζανόγλου, τον Λεπίδα και τον Γιώργο Γουναρίδη -Όλο ψέματα μας έλεγε!

-Ο ΛΕΠΙΔΑΣ «ΕΚΑΨΕ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΣΕΠΕΛΗ!

*Στην ουσία ο Λεπίδας με την ΥΠΟΓΡΑΦΗ του, «καίει» και τον Δήμαρχο Τσέπελη που επί χρόνια αντιδικούσε με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη και δεν τον πλήρωνε!!!

«Βόμβα» με υπογραφή Λεπίδα σε βάρος των συμφερόντων της ΔΕΥΑΞ, «δικαιώνει» στην ουσία τον... Δήμαρχο  Τσέπελη (!), αφού ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Γιώργος Σπάρταλης με παρέμβαση στην χθεσινή Ανοιχτή γραμμή του "Next tv) αποκάλυψε ότι «προεκλογικά ο Τσέπελης στις εσωτερικές συγκεντρώσεις του έλεγε ότι, αν εκλεγεί Δήμαρχος τους πρώτους που θα «καθαρίσει» θα είναι ο Λεπίδας της ΔΕΥΑΞ και οι Πόπη  Τζανόγλου και Γιώργος Γουναρίδης από τον Δήμο Ξάνθης!!!

Η παραπάνω αναφορά ωστόσο μόνο τυχαία φαίνεται πως δεν έγινε, αφού σύμφωνα με γραπτό ντοκουμέντο που έχει στα χέρια του ο «Μαχητής», σε δια ζώσης συνεδρίαση της ΔΕΥΑΞ στις 29/11/2019 και ενώ ο Νομικός της εταιρείας Στέργιος Γιαλάογλου υποστήριζε ακριβώς το αντίθετο, προειδοποιώντας μάλιστα και τα μέλη για τις δικαστικές εκκρεμότητες (σ.σ. Το ίδιο έκανε και με συνεχή email στον Πρόεδρο Ι. Καμαρίδη και ο τελευταίος δεν του απαντούσε!), «ο γενικός διευθυντής της ΔΕΥΑΞ εξαπάτησε τα μέλη, αφού με την υπογραφή του τα ενημέρωνε ότι «ΔΕΝ ισχύει η δικαστική διαμάχη» και τα καλούσε να πουν ΝΑΙ σε ... όλους τους όρους της ΔΕΥΑ Νέστου»!!!!

Για ποιο λόγο ο Λεπίδας το έκανε αυτό με αποτέλεσμα μάλιστα να πειστούν και να ψηφίσουν τα μέλη την εισήγησή του, το γνωρίζει ο ίδιος, αφού ότι έκανε, το έκανε εν πλήρη γνώσει και συνείδηση ότι κάτι τέτοιο σήμαινε στην ουσία την «άνευ όρων παράδοση» της ΔΕΥΑΞ στα συμφέροντα της εταιρεία με την οποία αντιδικούσε επί χρόνια και ο νυν Δήμαρχος Ξάνθης και πρώην Πρόεδρος Μανώλης Τσέπελης!!!!! Δηλαδή της ΔΕΥΑ Νέστου!! 

Τι συμφέροντα εξυπηρετούσε με την πρωτοφανή αυτή ΓΡΑΠΤΗ εισήγηση ο Λεπίδας;;;

Ιδού και το ΓΡΑΠΤΟ ντοκουμέντο-έγγραφο με την υπογραφή του Λεπίδα στις 29/11/2019 που ανοιχτά εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της ΔΕΥΑ Νέστου και βάζει σε «περιπέτειες» και τον σημερινό δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη!!!

-Μετά από αυτό η εφημερίδα μας ζητάει την άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα  Ξάνθης, διότι σε πολλές «πονηρές» σκέψεις μας βάζει πλέον η ΓΡΑΠΤΗ εισήγηση του κυρίου Λεπίδα!!!


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΥΔΡΕΥΣΗΣ- ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΞΑΝΘΗΣ (ΔΕΥΑΞ)

Εισήγηση του Αν. Γεν. Διευθυντή για το θέμα της ημερήσιας διάταξης:  Έγκριση της απόφασης της  Δ.Ε.Υ.Α. Νέστου περί οικονομικής συμφωνίας μεταξύ των δυο μερών.

Έχοντας υπόψη την υπ’ αριθμ. 111/14,11,2019 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.  Νέστου.

Εισηγούμαι τη λήψη σχετικής απόφασης, ως προς την αποδοχή των όρων της υπ’  αριθμ. 111/2019 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α. Νέστου όσον αφορά την αναπροσαρμογή  των τελών παροχής  ύδρευσης από τις πηγές Στρατώνων Παραδείσου και την αποπληρωμή/ εξόφληση των τιμολογίων που εκκρεμούν.

Κατόπιν αποδοχής της αναφερθείσας απόφασης, παύει να ισχύει η δικαστική διαμάχη η οποία υπήρχε.

Ο Αν. Γεν. Διευθυντής

Δ.Ε.Υ.Α.Ξ.

Λεπίδας Δημήτριος

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΔΕΥΑΞ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η ΑΠΟΦΑΣΗ 149/2019 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ 7 ΑΠΟ ΤΑ 9 ΠΑΡΟΝΤΑ

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΕΠΙΔΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου