6 φορέματα για να ξεχωρήσεις όπου και αν πας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Και μπορεί να θεωρείται το απόλυτο γαλλικό haircut, με τις Παριζιάνες να το υποστηρίζουν άψογα και να αποτελούν την απόλυτη έμπνευση, από ό,τι φαίνεται όμως ένα νέο bob έχει τη στιγμή του.

Ο λόγος για το italian bob ή αλλιώς ιταλικό καρέ. Πρόκειται για ένα κομψό bob με πλούσια, lux & polished υφή που επιλέγουν οι Ιταλίδες σταρ του σινεμά και γυναίκες τις μόδας.

Προσθέτει περισσότερες glam, βελούδινες νότες στα μαλλιά. Όπως αναφέρουν δύο hair experts, ο Nick Latham και ο Sean Paul Nother «Το στιλ αυτό δίνει όγκο στο τελείωμα, χαϊδεύει το λαιμό, είναι αρκετά μακρύ για να πιαστεί αλλά και τόσο κοντό για να εντυπωσιάζει. Είναι ιδανικό για τον χειμώνα, με αμβλύ τελείωμα, μίνιμαλ, με διακριτικά layers που προσθέτουν μια πολυτελή βαρύτητα στο μαλλί για να μοιάζουν πιο πυκνά και βαριά».

Το αποτέλεσμα είναι πιο «στρογγυλεμένο» από το messy γαλλικό bob, με τις τούφες να χτενίζονται προς τα μέσα. Μοιάζει με το sharp bob, που έχει πιο αυστηρό και στιλπνό αποτέλεσμα. 

Παρά το lux, λείο και sleek φινίρισμα, το κούρεμα είναι πολύ εύκολο στο styling του, όπως αναφέρουν οι δύο hair experts πίσω από τον λογαριασμό «The Hair Bros» στο Instagram.

Το party dressing επιστρέφει στη μόδα όπως και τα sexy στοιχεία στο ντύσιμο -κοψίματα, δαντέλα, εφαρμοστά κομμάτια αλλά και σούπερ μίνι, φιλοδοξούν να μας φτιάξουν τη διάθεση και να μας απελευθερώσουν, μετά από σχεδόν δύο χρόνια με φόρμες, κολάν και φαρδιά τζιν.

Τα brands παρουσιάζουν μια τεράστια ποικιλία από φορέματα σε όλα τα στιλ για όλα τα γούστα -φούξια βελούδο, μαύρο σατέν, μίνι με παγιέτα, μάξι από μουσελίνα -όλα συνυπάρχουν και διεκδικούν την προσοχή σας.

Φέτος είναι η χρονιά που μπορείτε να τολμήσετε κάτι διαφορετικό, να ξεφύγετε από το τετριμμένο και αναμενόμενο μαύρο και να φορέσετε ένα κομμάτι που θα θεωρούσατε over the top -γιατί όχι;

Εμείς κάναμε μια σύντομη διαδικτυακή βόλτα στα high street brands και ξεχωρίσαμε μερικά εντελώς διαφορετικά αλλά εξίσου μοδάτα party dresses για τη φετινή σεζόν!

Zara /Δείτε εδώ

Η&Μ /Δείτε εδώ

Μango /Δείτε εδώ

Η&Μ /Δείτε εδώ

Zara /Δείτε εδώ

Mango /Δείτε εδώ

Πηγή: bovary.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου