Σύσταση σήματος ποιότητας και αειφορίας με την επωνυμία Q4eX στο πλαίσιο του έργου “Interreg V-A Greece‐Bulgaria 2014‐2020”, από το Επιμελητήριο Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Aπό το Επιμελητήριο Ξάνθης, στο πλαίσιο του έργου “Interreg V-A Greece‐Bulgaria 2014‐2020” και του προγράμματος WILD LIFE FOR EVER συστάθηκε σήμα ποιότητας και αειφορίας με την επωνυμία Q4eX.

Η δημιουργία του σήματος ποιότητας Q4eX θεωρείται ως ένα αποτελεσματικό εργαλείο διαχείρισης και μάρκετινγκ για τουριστικούς προορισμούς και τοπικές οικονομίες. Κύριος στόχος μας είναι η οικοδόμηση εταιρικής σχέσης μεταξύ τοπικών επιχειρήσεων, φορέων, εκπαιδευτικών, ερευνητικών μονάδων και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης. Οι συμμετέχοντες μπορούν να αναπτύξουν συνεργασίες για την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων πόρων για την ενδυνάμωση του τουριστικού δυναμικού.

Τα στοιχεία στα οποία το Επιμελητήριο Ξάνθης εστιάζει είναι η κοινωνία, το περιβάλλον και η οικονομία, τα οποία ενισχύονται αμοιβαία και χρησιμοποιούνται ως πόροι που ωθούν την τοπική ανάπτυξη. Ήδη πιστοποιήθηκαν 30 επιχειρήσεις/ φορείς και η διαδικασία πιστοποίησης νέων φορέων/επιχειρήσεων συνεχίζεται. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Επιμελητήριο Ξάνθης και με την υπεύθυνη έργου κυρία Ανθή Παναγιώτου.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου