«ΛΑΜόΓΙΑ» ΜΕ ΤΑ... ΟΛΑ ΤΟΥΣ! 9.500 ευρώ παραπάνω, για να δώσουν τη «δουλειά» σε ανεψιό πρώην αντιδήμαρχου!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ 2021 ΕΚΚΡΕΜΕΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

Όλη η μηνυτήρια αναφορά επιχειρηματία της Δράμας στο γραφείο του Πρωθυπουργού (Στέλιο Κονταδάκη), στον Μάκη Βορίδη… στους Εισαγγελείς, στην Επιτροπή ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή-Τμήμα Αναφορών

-«Αδελφούλη» είμαστε στο ... ίδιο κόμμα .... να τα «βρούμε»!

Η «στιχομυθία» του Δήμαρχου Τσέπελη στο τηλέφωνο με τον ασφαλιστή Δράμας Χρήστο Αρβανιτίδη που διευθύνει μια από τις 60 μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα, μετά το… πρώτο τηλεφώνημα του Φανουράκη

-Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΠΟΥ «ΕΦΑΓΕ» ΤΟΝ ΠΑΤΑΚΑΚΗ!

*Πρόκειται   εταιρεία που διατηρεί στη Δράμα επιχείρηση πρακτορείας ασφαλίσεων, και έκατσε στο «σκαμνί» πρώην αντιπεριφερειάρχη Δράμας που τιμωρήθηκε με έκπτωση από το αξίωμά του!

Στα χέρια της Εισαγγελίας Ξάνθης βρίσκεται από τον Φλεβάρη 2021 μηνυτήρια αναφορά του Χρήστου Αρβανιτίδη από τη Δράμα, εκπροσώπου μια από τις 60 μεγαλύτερες ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ εταιρείες στην Ελλάδα, γνωστού και για την υπόθεση του πρώην αντιπεριφερειάρχη Δράμας Αργύρη Πατακάκη που πήγε να κάνει «παρόμοια» ... λαμογιά επίσης με τα ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ της Π.Ε Δράμας, ωστόσο ΕΞΕΠΕΣΕ του αξιώματός του και παράλληλα τιμωρήθηκε τόσο από τα ΠΟΙΝΙΚΑ δικαστήρια, όσο και από την αγωγή που κατέθεσε εναντίον του η Ασφαλιστική εταιρεία της Δράμας. Η οποία μάλιστα πριν 4-5  μήνες του κατέσχεσε και το... ΙΧ αυτοκίνητο, όπως μας αποκάλυψε ο Χρήστος Αρβανιτίδης, αφού η εταιρεία του δικαιώθηκε και από τα πολιτικά δικαστήρια.

Σύμφωνα με ακράδαντα στοιχεία και ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ που έχουμε λοιπόν στα χέρια μας, το γραφείο της εταιρείας του κ.Αρβανιτίδη, δέχτηκε δυο τηλέφωνα στο γραφείο της, όταν διαμαρτυρήθηκε έντονα στις υπηρεσίες, γιατί ενώ είχε την πλέον χαμηλή προσφορά σε σχέση με τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα του Δήμου Ξάνθης, με απευθείας ανάθεση τελικά τη δουλειά πήρε ανεψιός πρώην αντιδημάρχου της Ξάνθης που στις εκλογές του 2019 στήριξε την δημοτική παράταξη Τσέπελη-Φανουράκη, μολονότι συνειδητά με την πρακτική αυτή προκαλούσαν ΖΗΜΙΑ στο Δήμο Ξάνθης 9.500 ευρώ!!

Κι έδωσαν τις ασφάλειες των αυτοκινήτων του ΔΗΜΟΥ Ξάνθης σε συγκεκριμένο ασφαλιστή και εταιρεία, χωρίς να πάρουν ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Το πρώτο τηλεφώνημα ήταν από τον αντιδήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη που προσπάθησε να «πείσει» την εταιρεία ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ  της Δράμας να μην προχωρήσει σε μηνύσεις εναντίον του Δήμου Ξάνθης όταν όμως διαπίστωσε την ΑΡΝΗΤΙΚΗ  αντίδρασή της, τότε ήρθε η σειρά του... Δήμαρχου Τσέπελη να τους πάρει τηλέφωνο με την δικαιολογεί ότι δήθεν, «ήθελε να στηρίξει την...τοπική αγορά», φτάνοντας στο σημείο στο τέλος όταν συνάντησε  «τοίχο» απέναντί του, να πει στον εκπρόσωπο της ασφαλιστικής εταιρείας, «αδελφούλη, ανήκουμε και στο ίδιο... κόμμα, Νεοδημοκράτης εγώ, Νεοδημοκράτες κι εσείς», για να πάρει την απάντηση ότι, «το κέρδος του ασφαλιστή ήταν 500 ευρώ, εδώ η διαφορά είναι... 9.500 ευρώ» - που πήγαν τα υπόλοιπα χρήματα;;- και στη συνέχεια φυσικά να καταθέσει ΜΗΝΥΣΗ εναντίον του Δήμου Ξάνθης τον ΦΛΕΒΑΡΗ 2021, που ωστόσο ακόμη δεν γνωρίζει κανείς την τύχη της, ενώ η ίδια εταιρεία έκανε για τον ίδιο λόγο, δυο μηνύσεις για παρόμοιες υποθέσεις πλην του Εισαγγελέα Ξάνθης και στους αρμόδιους Εισαγγελείς Κιλκίς και Άρτας!!!  

(σ.σ Φαντάζομαι η Εισαγγελία Ξάνθης με νέο επικεφαλής Εισαγγελέα πλέον, θα μας ενημερώσει σε ποιό στάδιο βρίσκεται η εν λόγω μήνυση...

Τι αναφέρει η ασφαλιστική επιχείρηση της Δράμας μεταξύ άλλων:

«Η επιχείρηση μας συμμετέχοντας νομίμως στις σχετικές διαδικασίες του Δήμου Ξάνθης, ασφάλιζε (μέσω της Ατλαντικής Ένωσης ΑΕΓΑ) τα οχήματα και μηχανήματα του ΟΤΑ από το έτος 2017, με μειούμενο κάθε χρόνο κόστος, για τα ίδια οχήματα και μηχανήματα φθάνοντας στο έτος 2020 στα 9.503,00 €. (η προσφορά μας για το 2021 θα ήταν 9.000,00 €) Κάθε χρόνο κατά την πρακτική της επιχείρησης μας, τηλεφωνούμε στο Τμήμα Προμηθειών του ΟΤΑ, 1 μήνα προ της λήξης της ασφάλισης, προκειμένου να ζητήσουμε ενημέρωση για τον χρόνο έκδοσης της νέας Πρόσκλησης κατάθεσης προσφορών.

Δεδομένου ότι η τελευταία σύμβαση ασφάλισης μας για τα οχήματα- μηχανήματα του άνω ΟΤΑ επρόκειτο να λήξει την 26η.12.2020, ήδη από τις αρχές Νοεμβρίου 2020, ενημερώσαμε το Τμήμα Προμηθειών του ΟΤΑ ότι προτιθέμεθα να καταθέσουμε εκ νέου προσφορά για το έτος 2021 αναμένοντας την έκδοση σχετικής πρόσκλησης. Αντ’ αυτού, ο ΟΤΑ εξέδωσε την με αριθμό 32533/26.11.2020 Πρόσκληση του προς την Υδρόγειο Ασφαλιστική             ΑΑΑΕ ( και μόνο αυτή) για κατάθεση προσφοράς για την ασφάλιση των οχημάτων & μηχανημάτων του για το 2021, με  καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης της στο πρωτόκολλο του Δήμου την επόμενη μέρα 21.11.2020 καθορίζοντας μάλιστα κριτήριο κατακύρωσης την συνολική χαμηλότερη τιμή των 19.468,00€!!!

Η εν λόγω ασφαλιστική εταιρεία απέστειλε πρόσφατα 19.015€ και ο ΟΤΑ την αποδέχθηκε και της ανέθεσε την ασφάλιση δια του με αριθμό 33585/09.12.2020 Ιδιωτικού συμφωνητικού.

Κατόπιν τηλεφωνικής διαμαρτυρίας μας προς το Τμήμα Προμηθειών και την γραμματεία Δημάρχου, δεχθήκαμε τηλεφώνημα από τον ίδιο τον Δήμαρχο Ξάνθης Κον Τσέπελη Εμμανουήλ, ο οποίος μας τόνισε ότι έχει το δικαίωμα και με δική του εντολή έγινε η ανάθεση για την ασφάλιση στην τοπική αγορά. Του συστήσαμε να στηρίξει την τοπική αγορά με τα δικά του χρήματα, και όχι αυτά των φορολογούμενων και μάλιστα με υπέρβαση κατά 100% από ισχύουσα δική μας σύμβαση.

-Σημειώνουμε ότι η μηνυτήρια αναφορά του  επιχειρηματία της Δράμας στο γραφείο του Πρωθυπουργού (Στέλιο Κονταδάκη), στον Μάκη Βορίδη, στους Εισαγγελείς, στην Επιτροπή ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ αλλά και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή-Τμήμα Αναφορών!!!

Όπως μάλιστα μας είπε ο Χρήστος Αρβανιτίδης, «η εταιρείας μας επί χρόνια συνεργάζεται με δεκάδες Δήμους στη χώρα και Αντιπεριφέρειες και γνωρίζει ΑΡΙΣΤΑ και την σχετική νομοθεσία, Ενώ είχαν δηλαδή την πλέον χαμηλότερη την τελευταία 5ετία, «ο Δήμος Ξάνθης με εντολή του Δήμαρχου Τσέπελη και του αντ’ αυτού αντιδήμαρχου Ξάνθης που ΥΠΕΓΡΑΨΕ την απευθείας ανάθεση), έκανε πρόσκληση ΜΟΝΟ στην Υδρόγειο Ασφαλιστική ΑΑΑΕ  και μόνο σε... αυτή, τελικά αντί της προσφοράς των 9.000 ευρώ,  την δουλειά πήρε αυτός που πρόσφερε... με κριτήριο κατακύρωσης της συνολικότερη χαμηλότερη τιμή των 19.468 ευρώ!!

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ


ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Κ. Βορίδης Μάκης

voridis@parliament.gr

Δ/ΝΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Κ. Κονταδάκης Στυλιανός

director@nd.gr

ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

Kataggelies@aede.grinfo@aead.gr

Εισαγγελέας Πρωτοδικών Δράμας, για την προώθηση της παρούσας στους αρμόδιους Εισαγγελείς Ξάνθης, Κιλκίς Άρτας

Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Τμήμα Αναφορών

Προς τον Γενικό Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής, κ. Αθανάσιο Πετραλιά

Τηλ. : 210 3338447-2103338448 emailgsfp@glk.gr

Δ/νση: Πανεπιστημίου 37-10165 Αθήνα

ΑΝΑΦΟΡΑ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Του μέλους ρου Δ.Σ. της Ανωνύμου Εταιρείας με την επωνυμία ΑΦΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ΑΕ που εδρεύει στη Δράμα

κατά

1.του Δήμου Ξάνθης

2.του Δήμου Κιλκίς,

3.της Π.Ε. Άρτας 

 

Δράμα, 25.02.2021

Η εταιρεία μας διατηρεί στη Δράμα επιχείρηση πρακτορείας ασφαλίσεων από το 2000. Ανήκει στις 60 μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα. Είμαστε μεταξύ ελάχιστων, που έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας, τις καλύτερες υπηρεσίες ασφάλισης στις χαμηλότερες δυνατές τιμές της αγοράς. Με την ίδια δυναμική συμμετέχουμε σε διαγωνισμούς Δημόσιων Φορέων, όπου κατά βάση κερδίζουμε καθώς προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες σε ελάχιστη τιμή. Τούτο το πετυχαίνουμε ακριβώς επειδή η ισχύς μας έναντι των ασφαλιστικών εταιρειών που εκπροσωπούμε είναι τέτοια ώστε οι τελευταίες μας παρέχουν ασφαλιστικά προϊόντα σε τιμές που μόνο σε εμάς προσφέρονται. Επιπλέον δε διότι η λογική της επιχείρησης μας είναι μικρό κέρδος από πολλούς και όχι μεγάλο κέρδος από λίγους! Έτσι το πελατολόγιο μας περιλαμβάνει σήμερα περισσότερα από 14.000 φυσικά και  νομικά πρόσωπα, καθώς και 137 ΝΠΔΔ.

Δήμος Ξάνθης

Η επιχείρηση μας συμμετέχοντας νομίμως στις σχετικές διαδικασίες του Δήμου Ξάνθης, ασφάλιζε (μέσω της Ατλαντικής Ένωσης ΑΕΓΑ) τα οχήματα και μηχανήματα του ΟΤΑ από το έτος 2017, με μειούμενο κάθε χρόνο κόστος, για τα ίδια οχήματα και μηχανήματα φθάνοντας στο έτος 2020 στα 9.503,00 €. (η προσφορά μας για το 2021 θα ήταν 9.000,00 €) Κάθε χρόνο κατά την πρακτική της επιχείρησης μας, τηλεφωνούμε στο Τμήμα Προμηθειών του ΟΤΑ, 1 μήνα προ της λήξης της ασφάλισης, προκειμένου να ζητήσουμε ενημέρωση για τον χρόνο έκδοσης της νέας Πρόσκλησης κατάθεσης προσφορών.

Δεδομένου ότι η τελευταία σύμβαση ασφάλισης μας για τα οχήματα- μηχανήματα του άνω ΟΤΑ επρόκειτο να λήξει την 26η.12.2020, ήδη από τις αρχές Νοεμβρίου 2020, ενημερώσαμε το Τμήμα Προμηθειών του ΟΤΑ ότι προτιθέμεθα να καταθέσουμε εκ νέου προσφορά για το έτος 2021 αναμένοντας την έκδοση σχετικής πρόσκλησης. Αντ’ αυτού, ο ΟΤΑ εξέδωσε την με αριθμό 32533/26.11.2020 Πρόσκληση του προς την Υδρόγειο Ασφαλιστική             ΑΑΑΕ ( και μόνο αυτή) για κατάθεση προσφοράς για την ασφάλιση των οχημάτων & μηχανημάτων του για το 2021, με  καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης της στο πρωτόκολλο του Δήμου την επόμενη μέρα 21.11.2020 καθορίζοντας μάλιστα κριτήριο κατακύρωσης την συνολική χαμηλότερη τιμή των 19.468,00€.

Η εν λόγω ασφαλιστική εταιρεία απέστειλε πρόσφατα 19.015€ και ο ΟΤΑ την αποδέχθηκε και της ανέθεσε την ασφάλιση δια του με αριθμό 33585/09.12.2020 Ιδιωτικού συμφωνητικού.

Κατόπιν τηλεφωνικής διαμαρτυρίας μας προς το Τμήμα Προμηθειών και την γραμματεία Δημάρχου, δεχθήκαμε τηλεφώνημα από τον ίδιο τον Δήμαρχο Ξάνθης Κον Τσέπελη Εμμανουήλ, ο οποίος μας τόνισε ότι έχει το δικαίωμα και με δική του εντολή έγινε η ανάθεση για την ασφάλιση στην τοπική αγορά. Του συστήσαμε να στηρίξει την τοπική αγορά με τα δικά του χρήματα, και όχι αυτά των φορολογούμενων και μάλιστα με υπέρβαση κατά 100% από ισχύουσα δική μας σύμβαση.

Ο ΟΤΑ λοιπόν υπέπεσε στα εξής σφάλματα:

1. δεν απευθύνθηκε σε άλλη ασφαλιστική εταιρεία ή πρακτορείο (όπως το δικό μας) ώστε να επιλέξει μεταξύ τη συμφερότερη προσφορά.

2.δεν απέστειλε πρόσκληση ειδικά στην εταιρεία μας, η οποία ασφάλιζε τα οχήματα ( σ.σ. του Δήμου Ξάνθης) του επί 4 έτη, με την μικρότερη τιμή της αγοράς.

3. είχε ήδη προσυμφωνήσει με τοπικό ασφαλιστή, συνεργαζόμενο με την Υδρόγειο, την ανάθεση της ασφάλισης, εξ’ ού και το γεγονός η Υδρόγειος ΑΑΑΕ, ανταποκρίθηκε εντός 24 ωρών στην Πρόκληση του ΟΤΑ, συμπεριλαμβανομένου και του χρόνου μεταφοράς του σχετικού φακέλου από την εταιρεία ταχυμεταφορών (όταν απαιτούνται τουλάχιστον 5 ημέρες για παράδοση λόγω φόρτου εξαιτίας της πανδημίας).

Είναι προφανές ότι ο ΟΤΑ αποφάσισε να «στηρίξει» με τα χρήματα των δημοτών του και των Ελλήνων φορολογουμένων, κάποιον τοπικό ασφαλιστή, προκαλώντας ζημία στα δικά του οικονομικά τουλάχιστον 19.015€-9.503€=9.512€! Παρότι το όφελος που εν τέλει προσπόρισε στον «εκλεκτό» του δεν ξεπερνά ως προμήθεια τα 500€.

Επειδή οι ανωτέρω ΟΤΑ εφάρμοσαν τη διάταξη του αρ. 118 Ν4412/2016 που επιτρέπει (χωρίς να είναι όμως υποχρεωτική) της απευθείας ανάθεση για ποσά κάτω των 20.000.00€ προέβησαν εγκαίρως ( και πολύ πριν την λήξη της τρέχουσας ασφάλισης) σε πρωτογενές Αίτημα ανάληψης υποχρέωσης για την ασφάλιση των οχημάτων τους για το έτος 2021.

Δεν απευθύνθηκαν όμως στην ήδη ασφαλίζουσα  εταιρεία μας, για προσφορά για το επόμενο έτος, παρότι εμείς αποδεδειγμένα επί σειρά ετών παρείχαμε την χαμηλότερη τιμή.

Δεν απέστειλαν Πρόσκληση σε ικανό αριθμό ενδιαφερομένων ασφαλιστικών πρακτορείων ή ασφαλιστικών εταιρειών, ώστε να είναι δυνατή η επιλογή της χαμηλότερης τιμής τιμώντας έτσι τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου.

Επειδή πέραν της δυνατότητας προσφυγής στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης (απευθείας ανάθεση) στην περίπτωση της μη υπέρβασης του ανωτέρω ορίου των 20.000 ευρώ, η προσφυγή στην εξαιρετική αυτή διαδικασία επιτρέπεται και στις λοιπές ειδικά και περιοριστικά προβλεπόμενες από το νόμο περιπτώσεις (άρθρο 2 παρ. 13 του ν. 2286/1995), οι οποίες πρέπει, λόγω του εξαιρετικού χαρακτήρα και των περιορισμένων εγγυήσεων που παρέχει η διαδικασία αυτή σε σχέση με τον τακτικό διαγωνισμό, να ερμηνεύονται στενά. Οι περιστάσεις που δικαιολογούν την προσφυγή στην ως άνω εξαιρετική διαδικασία πρέπει να προκύπτουν με σαφήνεια και πληρότητα από τα στοιχεία του φακέλου, ενώ το βάρος αποδείξεως της συνδρομής τους φέρει εκείνος ο οποίος της επικαλείται. (βλ.ΕλΣυν Τμήμα IV Πράξη 0007/2018)

Επειδή κάθε εκ των υστέρων επίκληση δήθεν επείγοντος εκ μέρους των ΟΤΑ για την αποποίηση των ευθυνών τους, είναι τουλάχιστον προσχηματική, και παντελώς αβάσιμη, καθώς η ασφάλιση δεν είναι δυνατόν να νοηθεί ως γεγονός απρόβλεπτο ή εξαιρετικό, αλλά είναι από 1 έτους προβλέψιμη! Θα πρέπει όλοι οι ΟΤΑ να αναρτούν υποχρεωτικά στο διαδίκτυο ή σε πλατφόρμες ηλεκτρονικών διαγωνισμών τις προσκλήσεις για την ασφάλιση των οχημάτων τους όπως πράττουν όλα τα Κέντρα Υγείας- Νοσοκομεία και Υγειονομικές Περιφέρειες του Υπουργείου Υγείας που αναρτούν Προσκλήσεις  Ενδιαφέροντος για την ασφάλιση έστω και ενός ακόμα οχήματος.

Επειδή προσάγουμε και επικαλούμαστε:

1. Δήμος Ξάνθης:

Την με αριθμό 30826/13-11-2019 πρόσκληση υποβολής προσφοράς του Δήμου Ξάνθης για την ασφάλιση οχημάτων- μηχανημάτων του, το με αριθμό 33717/09-12-2019 ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ μας.

Την  με αριθμό 32533/26.12.2020 Πρόσκληση του προς την Υδρόγειο Ασφαλιστική ΑΑΑΕ και το με αριθμό 33585/09.12.2020 Ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ τους

4. Έγγραφο Ευρωπαϊκής Επιτροπής 2018, για την εφαρμογή της Αρχής της χρηστής δημοσιονομικής διαχείρισης στα κράτη μέλη

5. Πίνακα των ΝΠΔΔ με τους οποίους έχουμε ασφάλιση

6. Προσκλήσεις Ενδιαφέροντος

a) Γ.Ν. ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

b) ΚΥ ΕΥΡΥΜΑΝΘΕΙΑΣ

c) Γ.Ν. ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

d) ΚΥ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ

Για τους λόγους αυτούς

Ζητούμε:

Να ελέγξετε τον ανωτέρω ΟΤΑ και τους εμπλεκόμενους φορείς, υπηρεσίες και πρόσωπα αυτών σε κάθε επίπεδο: Νομιμότητας, Πειθαρχικό, Διοικητικό, Ποινικό, και να επιβάλλετε τις νόμιμες κυρώσεις, προς το σκοπό της προστασίας της Εθνικής Οικονομίας.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Κ. Βορίδης Μάκης

voridis@parliament.gr

Δ/ΝΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Κ. Κονταδάκης Στυλιανός

director@nd.gr

ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

Kataggelies@aede.grinfo@aead.gr

Εισαγγελέας Πρωτοδικών Δράμας, για την προώθηση της παρούσας στους αρμόδιους Εισαγγελείς Ξάνθης, Κιλκίς Άρτας

Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Τμήμα Αναφορών

http://epso.europa/eu/help/forms/complaints .el

Η Αναφέρουσα & Καταγγέλουσα εταιρεία

Δια του Μέλους του Δ.Σ. Αρβανιτίδη Χρήστου  

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου