Δ.Σ. ΔΕΥΑ ΞΑΝΘΗΣ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3Ο

Δεν υπάρχουν σχόλια

 Καυτηριάζει την διοίκηση της ΔΕΥΑΞ στην ανακοίνωση του το μέλος του Δ.Σ της ΔΕΥΑΞ για την Τρίτη σε σειρά «δια περιφοράς» συνεδρίαση

«Μετά τη ματαίωση των συνεδριάσεων της 26ης Οκτωβρίου 2021 και της 1ης Νοεμβρίου 2021 του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Ξ., επειδή δεν υπήρξε απαρτία, καλείσθε να προσέλθετε σε νέα δια περιφοράς συνεδρίαση, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την Παρασκευή 05 Νοεμβρίου 2021 και ώρα έναρξης 09:00 και ώρα λήξης 12:00 του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα….. το άρθρο 96 του παρ. 3 του Δ.Κ.Κ. Ν.3463/2006 (ΦΕΚ Α΄114) σύμφωνα με το οποίο “αν μετά από δύο συνεχείς προσκλήσεις το συμβούλιο δεν έχει απαρτία, συνεδριάζει ύστερα από τρίτη πρόσκληση και λαμβάνει αποφάσεις μόνο για τα θέματα που είχαν εγγραφεί στην αρχική ημερήσια διάταξη, εφόσον τα μέλη που είναι παρόντα αποτελούν το 1/3 τουλάχιστον του συνολικού αριθμού των μελών του”, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης των προηγούμενων δύο προσκλήσεων.»

Αυτή είναι η λειτουργία της μεγαλύτερης Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου μας και το αποτέλεσμα της εμμονής του Προέδρου της, κ. Καμαρίδη Ιπποκράτη!

Η ίδια δια περιφοράς συνεδρίαση για τρίτη φορά, αρνούμενος πεισματικά να δεχτεί πως θα πρέπει να αλλάξει τρόπο λειτουργίας  το 11/μελές Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ και αφού αυτή τη φορά δεν βρέθηκε κάποιος από μηχανής Θεός να του εξασφαλίσει την πολυπόθητη απαρτία!

Κοντεύουν 2 χρόνια με δια περιφοράς συνεδριάσεις, γιατί δεν του δώσαμε το χέρι μας σε κάποια δια ζώσης συνεδρίαση και μας κρατάει μούτρα! Ευτυχώς ο νόμος προβλέπει στην τρίτη συνεδρίαση απαρτία με το 1/3 των μελών, γιατί διαφορετικά το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ θα γινόταν σειρά-παρωδία του Ν. Φώσκολου!!

Το ερώτημα είναι το εξής:

Ποιον προσβάλει και αδικεί περισσότερο;

Τον εαυτό του και την ιστορία του στην αυτοδιοίκηση;

Τα μέλη του Δ.Σ. που συνειδητά απέχουν από αυτή την παρωδία;

Τα  μέλη του Δ.Σ. που συστηματικά τον στηρίζουν και συμμετέχουν;

Την επιχείρηση και τους υπαλλήλους της;

Τους Δημότες του Δήμου Ξάνθης;

Κύριε Καμαρίδη,

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού!! Το τρις;

Όσο και να κομπάσετε αύριο στα φιλικά σας ΜΜΕ, ο χρόνος σας τελείωσε…. Δ.Σ. δια ζώσης ή με τηλεδιάσκεψη  χθες….. είτε το θέλετε είτε όχι !!!!

Θεοφάνης Παπαδάκης

Μέλος Δ.Σ. ΔΕΥΑ Ξάνθης

Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης

«ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ»



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου