ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Η 24ΩΡΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

  

Σίγουρα ήταν πετυχημένη η 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση των επιχειρηματιών καφέ και σίτισης στη Ξάνθη με τη συνδρομή τόσο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, όσο και του Σωματείου Καφέ, θα μπορούσε όμως να οργανωθεί και…λίγο καλύτερα, εκτός από τις τυπικότητες, τις φωτογραφίες με τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Ευφραιμίδη (δεν τους είπε και τίποτα..) και τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Ζερενίδη, να υπάρχει κάποιο πανό έξω από το Δήμο για την πληροφόρηση του κοινού…και φυσικά να είναι και περισσότεροι οι συγκεντρωθέντες, γιατί κάποιοι επαγγελματίες δυστυχώς και πάλι απόντες….προφανώς γιατί θα ήταν απασχολημένοι είτε στα ….φαρμακεία, είτε στις λοιπές δουλειές τους!

Σε έναν αγώνα και σε μια κινητοποίηση όμως δεν είναι πάντα οι ίδιοι και οι ίδιοι και οι άλλοι…από μακριά μόνο για κριτική και fb! Κι ο νοών  νοείτω…

(σ.σ. Βέβαια αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά ότι η Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθης Μαίρη Τσιακίρογλου το έχει. Και στο «λέγειν» πάει άριστα αλλά και ξέρει να κάνει αγώνα και να μπαίνει μπροστά και το ίδιο θα πούμε και για τον Μπάμπη Δαργανάκη που παραμένει από τους πλέον δημοφιλείς επιχειρηματίες από την εποχή του Jackson!  Και η επιτυχία του Κυβερνείου μόνο τυχαία δεν είναι φυσικά …)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου