ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΛΙ Ο… ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ Γ ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ;! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ 100 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

100 κρούσματα πάλι στην Ξάνθη. Τριπλασιάστηκε το ιικό φορτίο από τα μέσα Σεπτέμβρη και παραμένουν ιδιαίτερα υψηλά!

Φυσικά και τότε –όπως και τώρα- το μπάχαλο δεν σταμάτησε με αποτέλεσμα όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να ωραιοποιήσουν  την κατάσταση, η εικόνα να  μην είναι καθόλου καλή για την Ξάνθη.

Έτσι λοιπόν, σταθερά υψηλά ήταν τα κρούσματα στη Ξάνθη την Τρίτη 16 Νοεμβρίου με 100 κρούσματα και ταυτόχρονα να έχουμε παράλληλα τριπλασιασμό των λυμάτων  από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα!!! Και μάλιστα με επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ κι όχι με… email του Φανουράκη στα «επιχορηγούμενα» ΜΜΕ!

Τι λέει λοιπόν ο ΕΟΔΥ επί λέξει; Διαβάστε επί λέξη:

Την τελευταία εβδομάδα, 08-14/11/21, το μέσο εβδομαδιαίο ιικό φορτίο των αστικών λυμάτων στην Ξάνθη παρέμεινε σταθερό (+3%) σε σχέση με την εβδομάδα 01-07/11/21. Τα επίπεδα του ιικού φορτίου παραμένουν ιδιαίτερα υψηλά. Η ανοδική τάση στο ιικό φορτίο των λυμάτων της πόλης της Ξάνθης ξεκίνησε από τα μέσα Σεπτεμβρίου 2021 (εβδομάδα 13-19 Σεπτεμβρίου). Συνολικά, η εβδομαδιαία μέση τιμή του ιικού φορτίου από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα έχει τριπλασιαστεί.

-Αλήθεια, τι λέει  τώρα πλέον ο Ιατρικός σύλλογος Ξάνθης;

Μήπως για όλα φταίει και πάλι ο… Δήμος  Αβδήρων και ο Δήμαρχος Γιώργος Τσιτιρίδης; Μήπως;

(σ.σ. Φυσικά τα στοιχεία που αναφέρουμε παραπάνω, τα θέτουμε υπόψη και  του Ιατρικού συλλόγου Ξάνθης, γιατί για ανεξήγητους λόγους, ο Πρόεδρος Τάσος Καραδέδος έχει αλλάξει ρότα σε πολλά από το καλοκαίρι και μετά..)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου