Χειμώνας 2021-2022:4+1 κόκκινα κραγιόν που θα πρέπει να έχεις στη συλλογή σου

Δεν υπάρχουν σχόλια


 Αν πρέπει να επιλέξουμε ένα all time classic καλλυντικό, τότε αυτό είναι αναμφισβήτητα το κόκκινο κραγιόν.

Είναι το προϊόν που θα πρωταγωνιστεί κάθε σεζόν, ανεξάρτητα από τις τάσεις. Αυτό που αλλάζει είναι η υφή του, ο τρόπος εφαρμογής στα χείλη αλλά και οι αποχρώσεις -για παράδειγμα οι burgundy, κόκκινες αποχρώσεις ήταν must την προηγούμενη δεκαετία.

Κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από ηλικίαστιλ μπορεί να υποστηρίξει το κόκκινο κραγιόν. Ταιριάζει απόλυτα στο rock style με έντονες βλεφαρίδες ή ένα μαύρο-γκρι smokey, στο preppy style με nude μάτια και ροδαλά μήλα αλλά και στο πιο girly με μάτια σε γήινες αποχρώσεις και διακριτικές λάμψεις, σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου.

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι το προϊόν που ταιριάζει απόλυτα στο πρωινό, office look, ιδιαίτερα τις ημέρες που θέλουμε μία εμφάνιση που αναδεικνύει την προσωπικότητά μας και χαρίζει αυτοπεποίθηση.

Το βασικό tip είναι ξέρουμε πάντα να κρατάμε ισορροπίες με το υπόλοιπο μακιγιάζ. Για να μην είναι υπερβολικό το look με το κόκκινο κραγιόν, μπορούμε απλά να δημιουργήσουμε απαλή βάση, να δώσουμε χρώμα στα μήλα και να τονίσουμε ελαφρώς τις βλεφαρίδες με mascara κυρίως στις ρίζες.

Αντιθέτως, τις ημέρες που θέλουμε ένα πιο εντυπωσιακό look, μπορούμε να παίξουμε με τις υφές ή να δώσουμε ένταση και στο υπόλοιπο πρόσωπο και συγκεκριμένα στα μάτια, με ένα έντονο smokey look.

Κάθε σεζόν, τα brands ομορφιάς λανσάρουν τις προτάσεις τους στο κόκκινο κραγιόν. Για το Φθινόπωρο/Χειμώνα του 2021, αυτό που ξεχωρίζουμε είναι οι βαθιές αποχρώσεις και οι υπέροχες, βελούδινες υφές. Στη φωτογραφία που ακολουθεί, επιλέξαμε τα must κόκκινα κραγιόν της σεζόν, που αξίζει να προσθέσετε στο νεσεσέρ σας:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου