«Βόλτα» Γκάγκα στο Γεν. Νοσοκομείο Ξάνθης, χωρίς να δώσει ούτε μια ... λύση! Δεν προσκλήθηκαν ΑΔΕΔΥ και Ιατρικός σύλλογος!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

*Μόνο φωτογραφίες, λεζάντες και...δελτία τύπου !!! Αλήθεια κύριε Γκάγκα προσκλήθηκε ο Ιατρικός σύλλογος Ξάνθης κατά την εδώ επίσκεψή σας; 

Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης επισκέφθηκε την Τετάρτη η Υφυπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, στο πλαίσιο περιοδείας της σε Δομές Υγείας της ευρύτερης περιοχής. 

Μια επίσκεψη που στην ουσία ήταν μια επικοινωνιακή "βόλτα" της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας -σε λόγια να βρισκόμαστε- αφού δεν έδωσε ούτε μια λύση, χώρια που συνοδεύτηκε από την ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ του Κέντρου Υγείας Αβδήρων!!! Με απόφαση μάλιστα του διοικητή της 4ης ΥΠΕ που την συνόδευε!!!

Φυσικά η "βόλτα" δεν πέρασε απαρατήρητη από την ΑΔΕΔΥ, πρόεδρος της οποίας είναι μάλιστα το στέλεχος της  ΔΑΚΕ Ξάνθης Χαράλαμπος Ευστρατίου που κατήγγειλε την αν. Υπουργό Υγείας γιατί δεν προσκλήθηκε αλλά και γιατί στην ουσία ... ήρθε στη Ξάνθη , είδε και...απήλθε!! 

Βέβαια όταν στη Ξάνθη διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης επιλέχτηκε η....Έλενα Ροφαέλα και ο Κυβερνητικός βουλευτής-είναι ο γιατρός Σπύρος Τσιλιγγίρης που είναι ΑΦΑΝΤΟΣ απο παντού και δεν μπορεί να κάνει πουθενά μια παρέμβαση, τι να περιμένει κανείς;  Να ρωτήσουν την Υπουργό και τον διοικητή της 4ης ΥΠΕ γιατί υποβάθμισαν το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ Αβδήρων;

Στην ουσία υπουργούς, αναπληρωτές και μη, υφυπουργούς κλπ "γεμίζει" η Κυβέρνηση, έργο δεν βλέπουμε να γίνεται!!! 

Μόνο φωτογραφίες, λεζάντες και...δελτία τύπου !!! Αλήθεια κύριε Γκάγκα προσκλήθηκε ο Ιατρικός σύλλογος Ξάνθης κατά την εδώ επίσκεψή σας;

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΡΟΦΑΕΛΑ

Σύμφωνα με την Διοικήτρια του ΓΝΞ, Έλενα Ροφαέλα, «σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη ημέρα για τη χώρα, χθες, είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε στο Νοσοκομείο Ξάνθης, την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κα. Ασημίνα Γκάγκα, στα πλαίσια της περιοδείας της στα υγειονομικά ιδρύματα της 4ης ΥΠΕ.

Η Υπουργός ξεναγήθηκε στους χώρους του νοσοκομείου μας και ενημερώθηκε για όλες τις διαδικασίες τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων όπου και εξέφρασε την ικανοποίηση της για το υψηλό επίπεδο οργάνωσης και λειτουργίας μας.

Παράλληλα, ανταλλάξαμε απόψεις και θέσεις σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε την περίοδο της πανδημίας καθώς και για την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος στην περιοχή μας.

Η επίσκεψη τελείωσε με την υπόσχεση της Υπουργού για συνεχή συνεργασία και επίλυση των καίριων ζητημάτων του Νοσοκομείου Ξάνθης».

«Πραγματοποιούμε συναντήσεις εργασίας στα νοσοκομεία της Θράκης, για την πανδημία και άλλα θέματα λειτουργίας. Επιδιώκουμε τον ανοιχτό διάλογο με τους υγειονομικούς, ώστε να επιλύουμε από κοντά όποια ζητήματα προκύπτουν. Λόγω του εθνικού πένθους για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, δεν θα υπάρξουν δηλώσεις» ανέφερε από την πλευρά της η Υφυπουργός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου